Radno vrijeme dućana i šoping centara na praznik Svih svetih

Radno vrijeme dućana i šoping centara na praznik Svih svetih

Radno vrijeme trgovina na blagdan Svih svetih

Danas je blagdan Svih svetih, te veliki broj trgovina će raditi po nedjeljnom radnom vremenu, dok šoping centri uglavnom ne budu radili.

Slijedi vam popis trgovina i šoping centra u nastavku članka.

Konzum

Radno vrijeme većina Konzum prodavaonica će raditi po nedjeljnom radnom vremenu, što znači da manje prodavaonice će raditi do 12 sati, dok veće prodavaonice će raditi do 15 sati.

Lidl

Neke Lidl trgovine će raditi do 14,18 ili 20 sati. U Zagrebu će raditi negdje do 14, a negdje do 20 sati. U Splitu će na par lokacija raditi do 18 ili 20 sati. U Rijeci će raditi do 18 sati. U Puli će raditi do 20 sati. U Osijeku će raditi do 14 sati. Ostatak popisa vam se nalazi na službenoj stranici.

Kaufland

Sve Kaufland trgovine će danas raditi po nedjeljnom radnom vremenu.

Spar i Interspar

Sve Interspar trgovine će danas raditi i biti otvorene, izuzev prodavaonice u šoping centru Mall of Split i Portanova u Osijeku. Spar trgovine će raditi od 8 do 14 sati, osim Spar prodavaonice u Valpovu, Supernovi u Zadru i u dvjema poslovnicama u Zagrebu (u ulicama Vincenta od Kastva i Tuškanac).

Eurospin

Eurospin prodavaonice će uglavnom raditi do 15,20,21 ili 22 sata, ovisno od mjesta do mjesta. U Zadru, Zagrebu, Rijeci i Splitu će vam raditi do 21 sat. U Osijeku i Slavonskom Brodu će raditi do 20 sati. U Puli će raditi do 22 sata. Dok u Požegi će raditi do 15 sati. Ostatak popisa se nalazi na njihovoj stranici.

Plodine

Plodine će danas raditi po nedjeljnom radnom vremenu, jedino u City Colosseum u Slavonskom Brodu i ZTC centru u Rijeci ne bude radio.

Tommy

Tommy će danas raditi prema prilagođenom rasporedu, u većim poslovnicama će raditi od 7 do 21 sat, dok u manjim od 7 do 13 sati. Detaljan popis možete pronaći na njihovoj web stranici.

Studenac

Također, Studenac će raditi po prilagođenom rasporedu, manjim poslovnicama od 7 do 14 sati, dok u većim poslovnicama od 6 i 30 ili od 7 do 20 ili 21 sati. Detaljan popis se nalazi na njihovoj web stranici.

Westgate

Danas ne bude radio.

City Center

City Center East i West u Zagrebu kao ni onaj u Splitu ne budu danas radili.

King Cross

Danas ne bude radio.

Z centar

Danas je zatvoren.

Supernova Zagreb

Danas ne bude radio.

Arena Centar Zagreb

Danas je zatvoren.

Bauhaus

Svi Bauhaus prodajni centri će danas biti zatvoreni.

Pevex

Svi Pevex prodajni centri danas ne budu radili.

Jedina je napomena kako ugostiteljski objekti u centrima i Interspar/Spar trgovine budu radile po prilagođenom rasporedu.


Tagovi: