Radi u seks trgovini i vidio je svašta: ‘Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima’

Zanimljivosti

Radi u seks trgovini i vidio je svašta: 'Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima'

Kako je raditi u sex shop-u

Zanimljive bi mogle biti priče osoba koji rade kao prodavači u sex shop-u jer dogodovština svakako ima. Od onih kada sramežljive osobe po prvi puta uđu u sex shop pa razvezu priču o tome kako zapravo kupuju poklon za svoju prijateljicu ili prijatelja crveneći se preko ušiju, pa do raznih smiješnih, ali i bizarnih situacija.

Prodavači koji rade u ovim trgovinama bi mogli pričati svakakve priče jer u sex shopove dolaze svakakvi ljudi kao i u ostale trgovine, samo što je ova trgovina opremljena igračkama za seksualne igrice.

Neki od kupaca znaju biti i previše slobodni pa pričaju svoja iskustva ponekad i do u detalje živopisno opisujući svoje seksualne igrice i alate koje pri tome koriste. Prodavači će naravno saslušati ono što kupci imaju za ispričati, a jedan je bivši prodavač koji je proveo sedam godina radeći u ovakvoj trgovini doista doživio svakakva iskustva i naslušao se se svakakvih ludosti, te se susretao sa svakakvim ljudima.

Sex shop događaj koji ga je ostavio bez riječi

Ovog Amerikanca koji je proveo radeći sedam godina u sex shop-u ipak je jedna situacija frapirala i ostavila bez teksta. Naime, jedna je žena sasvim normalno ušla u sex shop sasvim prirodno znajući što traži i što želi. Izgledala je kao i svaki drugi kupac koji zna što traži u trgovini ovog tipa.

Žena je došla kupiti čep za stražnjicu, najnormalnije je platila novi čep za stražnjicu te je prodavač mislio da je mušterija namirena i dobila po što je došla. Međutim, ono što slijedi ostavilo je traga u njegovom pamćenju iako je do tog trenutka mislio da se nagledao bizarnih situacija i da ga malo toga više može iznenaditi.

Dakle, scena koja je prodavača ostavila bez teksta je sljedeća: žena sasvim mirno izvadi stari čep iz svoje stražnjice, uzme u ruku novi čep smjesti ga u stražnjicu, a stari čep stavi u kutijicu gdje je bio novi čep te sve zajedno stavi u svoju torbicu. Nakon toga je mirno izašla iz trgovine dok je prodavač “slagao vilicu koja mu je pala” jer ovo stvarno nije očekivao.

Sex shop iznenađenja

Iako je događaj sa čepom za stražnjicu bio vrh njegovih bizarnih iskustava dok je radio u sex shop-u, ipak se prisjeća i drugih događaja koji su možda jednake težine ludosti.

U sex shop ulaze mladić i djevojka, mladić odabire najveći vibrator koji je pronašao u trgovini i klekne na koljena i zaprosi djevojku. Iako ova trgovina i nije najromantičnije mjesto, ali je svakako originalna ideja za prosidbu i to sa najvećim vibratorom u ruci.

Jednom je ušetala žena u trgovinu sex igračkama i tražila bateriju, te se skinula kako bi mogla staviti bateriju u sebe da bi se mogla napuniti. Muškarci kojima je potrebna pomoć sa veličinom penisa su posebno osjetljivi kada se nađu u ambijentu igrački za seksualne aktivnosti, pa je tako jednom, prisjeća se ovaj prodavač, muškarac popio tri tablete odjednom iako mu je je prodavač preporučio da pije tri dana po jednu tabletu. Naravno, dogodilo se to što se dogodilo nakon pola sata muškarac se vratio, te nakon toga otišao na hitnu tražiti liječničku pomoć.

Tagovi: