Prostamid - prirodan proizvod koji sprječava prostatitis

Za očuvanje zdravlja prostate

  • smanjuje upalu, peckanje i bol kod mokrenja
  • ubija bakterije
  • pruža održive i dugotrajne rezultate
  • pogodan za bilo koju dob i fazu bolesti

Prostamol uno nuspojave – uputa o lijeku

Ljepota i zdravlje

Prostamol uno nuspojave - uputa o lijeku

Prostamol uno nuspojave zbog sastojaka

Prostamol uno je biljni lijek čiji osnovni sastojak je ekstrakt od plodova Sabal palme, gusti ekstrakt Serenoa repens, sabal-ov plod fructus, te ekstrakcijsko otapalo 96% etanol. Lijek sadrži još i glicerol, pročišćenu vodu, sukciniliranu želatinu, titanijev dioksid, crni i žuti željezov oksid, karmin crvenu boju.

Ukoliko zbog sadržaja možete dobiti simptome alergije i alergijsku reakciju upoznajte svog liječnika sa svojom alergijskom situacijom, te nemojte uzimati lijek kako svoj život ne biste doveli do opasnosti zbog alergijske reakcije koje se mogu javiti kao Prostamol uno nuspojave. Lijek je pakiran u obliku mekih kapsula koje su u pakiranjima od 15 do 60 komada.

Prije upotrebe svakako se raspitajte da li kod vas postoji opasnost od alergijske reakcije zbog sadržaja, no ukoliko niste skloni alergijama tada sadržaj lijeka za vas neće imati štetne nuspojave i vaša je upotreba lijeka sigurna, barem što se sastojaka lijeka tiče. Prostamol uno nuspojave zbog sastojaka se vrlo rijetko javljaju osim kod osoba sklonih alergijama.

Prostamol uno nuspojave koje se rijetko pojavljuju

Iako Prostamol uno nuspojave u velikoj većini slučajeva ne postoje, ipak jedan od stotinu pacijenata mogu osjetiti određene nuspojave koji ovaj lijek može izazvati. Istraživanja su dokazala kako u velikoj većini slučajeva Prostamol uno ne izaziva nikakve nuspojave ukoliko se radi o osobama koje nemaju alergije.

Međutim, Prostamol uno nuspojave se u rijetkim slučajevima mogu javiti u obliku probavnih tegoba poput proljeva, mučnina, povraćanja, te bolova u trbuhu naročito ako se lijek konzumira natašte, prije jela. Stoga ukoliko pijete ovaj lijek prvo se najedite, pa tek onda uzmite lijek kako biste izbjegli moguće probavne nuspojave.

Uz probavne nuspojave još je jedna moguća nuspojava iako vrlo rijetko, a to je glavobolja. Ukoliko primijetite neke od ovih nuspojava prilikom uzimanja Prostamol uno lijeka obavezno o tome informirajte specijalista koji vam je lijek i preporučio. Također, dobro je znati da ovaj lijek ne utječe na seksualnu aktivnost, potenciju i libido, već će olakšati vaše probleme sa mokrenjem i omogućiti još bolji seksualni život jer ćete ukloniti problem sa mokrenjem izazvan povećanom prostatom.

Upute koje ukazuju na Prostamol uno nuspojave

Prije upotrebe svakako se upoznajte sa uputama ovog lijeka kako biste izbjegli Prostamol uno nuspojave koje bi vam se eventualno mogle pojaviti, iako u vrlo rijetkim slučajevima. Lijek je odobren od strane Halmed-a i sa te strane je siguran za upotrebu, te su upute dostupne u pakiranjima kapsula samog lijeka.

Ukoliko ste upute iz pakiranja negdje zametnuli, uvijek ih možete pronaći na internetu i web stranicama koje se bave prodajom i distribucijom ovog lijeka. Svakako, ukoliko primijetite Prostamol uno nuspojave potražite upute i slijedite ih jer lijek je namijenjen za dugotrajnu upotrebu ukoliko vam je tako vaš specijalista preporučio.

Prostamol uno kapsule nisu namijenjene osobama mlađim od 18 godina već muškarcima koji su prešli četrdesetu pa naviše godinu i imaju problema sa uvećanom prostatom. Ukoliko ste zaboravili uzeti dnevnu dozu Prostamol uno nemojte uzimati duplu dozu nego nastavite sa terapijom kako je propisano. No, ne brinite ukoliko ste i uzeli duplu dozu Prostamol uno kapsule neće vam se dogoditi ništa loše jer u znanstvenim ispitivanjima nisu dokazani negativni efekti duplih doza.
Tagovi:

Prostamid - prirodan proizvod koji sprječava prostatitis

Za očuvanje zdravlja prostate

  • smanjuje upalu, peckanje i bol kod mokrenja
  • ubija bakterije
  • pruža održive i dugotrajne rezultate
  • pogodan za bilo koju dob i fazu bolesti