Prostamid - prirodan proizvod koji sprječava prostatitis

Za očuvanje zdravlja prostate

  • smanjuje upalu, peckanje i bol kod mokrenja
  • ubija bakterije
  • pruža održive i dugotrajne rezultate
  • pogodan za bilo koju dob i fazu bolesti

Prostamol uno – što je i kako djeluju kapsule

Ljepota i zdravlje

Prostamol uno - što je i kako djeluju kapsule

Što je Prostamol uno

Kada muškarac ima probleme sa mokrenjem, odnosno poteškoće kod pražnjenja mokraćnog mjehura koje su uzrokovane benignim povećanjem prostate I i II stupnja, ukoliko specijalista isključi stanje koje je povezano sa rakom prostate i druga zdravstvena stanja prostate, Prostamol uno je lijek koji će pomoći.

Ovaj lijek u svojim sastojcima ima ekstrakt ploda Sabal palme kao biljni lijek koji će djelovati na mokraćni sistem kod muškarca. Ovaj ekstrakt kao glavni sastojak lijeka ima djelovanje antiandrogeno, antiproliferativno, antiedematozno, te protuupalno. Lijek ne djeluje na muške spolne hormone u krvi, te stoga nema utjecaja na potenciju i libido.

Prostamol uno je lijek koji će pomoći muškarcima koji već u pedesetim godinama mogu imati probleme sa učestalim mokrenjem, te ukoliko se to stanje ne liječi u šezdesetim godinama i kasnije može kulminirati. Svakako kada muškarac primijeti prve simptome koji koje remete funkciju mokrenja trebaju potražiti savjet i liječničku pomoć jer se uz pomoć ovog lijeka ovo zdravstveno stanje može regulirati.

Na koji način djeluje Prostamol uno u procesu liječenja

Povećanje prostate koje benignog karaktera naziva se hiperplazija prostate zapravo predstavlja prirodan proces starenja muškarca u kojem se prostata uvećava i na taj način stvara pritisak na mokraćnu cijev. Pritisak na mokraćnu cijev će uzrokovati probleme prilikom pražnjenja mokraćnog mjehura.

Simptomi koje će Prostamol uno vrlo učinkovito ukloniti su da će smanjiti potrebu učestalijeg mokrenja, ukloniti će osjećaj nepotpunog pražnjenja mjehura, te kapanje mokraće nakon uriniranja, te će pomoći kod poremećaja seksualne funkcije koja se može pojaviti zbog uvećane prostate.

Prostamol uno će spriječiti da se prostata dalje uvećava i time još više pritišće mokraćni kanal i omogućiti će protok mlaza mokraće kroz mokraćni kanal, lijek neće smanjiti prostatu. Ovaj lijek se uzima isključivo na preporuku liječnika specijaliste, te pri tome trebate specijalistu upoznati ukoliko koristite neke druge lijekove. Lijek trebate uzimati točno prema danim uputama jer se terapija primjenjuje individualno ovisno o zdravstvenom stanju muškarca. Samo liječenje ovim lijekom može biti dugotrajno, odnosno stalno što ovisi o prirodi, tijeku i težini bolesti prostate.

Koje su nuspojave Prostamol uno lijeka

Prije nego počnete koristiti Prostamol uno provjerite da li ste alergični na osnovni sastojak lijeka ekstrakt ploda Sabal palme kako ne biste dobili tešku alergijsku reakciju. Ovaj lijek se koristi isključivo na preporuku specijalista za situaciju benigne hiperplazije prostate, pa lijek nemojte koristiti na svojom odlukom.

Ukoliko primijetite krv u mokraći ili spermi, imate neprekidno kapanje mokraće ili bolni nagon kod mokrenja a do mokrenja ne dolazi potrebno je potražiti liječničku pomoć. Također, ukoliko osjetite bolove u kostima, gubitak apetita, povišenu tjelesnu temperaturu simptomi su koji upućuju da je zdravstveno stanje prostate ozbiljnije i da liječenje može upućivati na liječenje raka prostate kod kojeg ovaj lijek ne pomaže.

Nekih posebnih nuspojava Prostamol uno nema, također nije dokazana interakcija sa drugim lijekovima. Moguće je normalno upravljati vozilom jer ne utječe na sposobnost vožnje i koncentraciju u vožnji. Potrebno je naglasiti da se ovaj lijek ne preporučuje muškim osobama mlađim od 18 godina, prvo jer u tim godinama ne bi trebali imati problema sa uvećanom prostatom, te ukoliko imaju tih problema potrebno je postaviti specijalističku dijagnozu.

Tagovi:

Prostamid - prirodan proizvod koji sprječava prostatitis

Za očuvanje zdravlja prostate

  • smanjuje upalu, peckanje i bol kod mokrenja
  • ubija bakterije
  • pruža održive i dugotrajne rezultate
  • pogodan za bilo koju dob i fazu bolesti