Privatna posudba novca

Financije

Privatna posudba novca

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 30.01.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca dostupna svima

Privatna posudba novca koju danas možete realizirati najbrže i najjednostavnije preko weba online realiziraju brze pozajmice od kreditnih tvrtki koje se bave posudbom novca. U velikoj većini slučajeva ukoliko ne tražite velike iznose pozajmice ovakve tvrtke neće provjeravati vašu kreditnu sposobnost.

Dakle, zahtjev privatna posudba novca može biti predana od bilo koje osobe koja je punoljetni hrvatski državljanin. Bez obzira da li ste blokirani, zaposleni, nezaposleni, umirovljenih, student bez dodatnih provjera možete posuditi novac predajući zahtjev online. Neće vas tražiti platne liste niti potvrde poslodavaca o zaposlenju i vrsti zaposlenja.

Pronađite nekoliko varijanti online ponuđača koji daju pozajmice i usporedite uvjete. Uglavnom su uvjeti vrlo slični, a oni ovise o visini iznosa i roku otplate na koji želite posuđeni novac otplaćivati. Ukoliko neka od ponuda odskače sa previsokim kamatama ili naknadama za davanje pozajmice naravno da takvu ponudu ćete eliminirati u samom početku vašeg izbora, te ćete odabrati najbolju ponudu za vas i vaše potrebe.

Privatna posudba novca kako je realizirati

Da bi se realizirala privatna posudba novca online sve što je potrebno je da ispunite online obrazac u koji ćete unijeti svoje osobne podatke. Osim osobnih podatak bit će potrebno definirati i iznos novaca za koji želite da iznosi vaša brza pozajmica, rok na koji biste željeli otplaćivati pozajmicu ili broj rata kojima biste otplatili pozajmicu.

Osim toga potrebno je unijeti i podatak o svom IBAN-u na koji će vam biti doznačen novac pozajmice kad vam se odobri. Nakon što pošaljete zahtjev on ide odmah u obradu, te ovisno o iznosu i roku otplate zahtjev ide u proces odlučivanja. Vrlo brzo ćete dobiti informaciju o tome da li vam je pozajmica odobrena, te će vaša privatna posudba novca biti realizirana vrlo brzo.

Iznenadit ćete se koliko brzo novac može biti na vaše bankovnom računu od trenutka od kad ste predali zahtjev pa do trenutka kad je novac došao na vaš bankovni račun. Može se dogoditi da novac dođe u roku od manje od sat vremena, te ćete bii vrlo iznenađeni.

Privatna posudba novca uz sigurnost

Privatna posudba novca može se realizirati putem online zahtjeva koji ćete predati elektroničkim putem. Svi podaci koje popunjavate u zahtjev su sigurni i možete biti uvjereni da vaši podaci neće izaći u javnost već će biti strogo zaštićeni u skladu sa zakonima o čuvanju podataka.

Sa povjerenjem se možete obratiti kreditorima koji će vam omogućiti da vaša privatna posudba novca bude realizirana na brz i jednostavan način. Ove se tvrtke koriste visokim softwareskim zaštitama kako bi vaši povjerljivi osobni podaci ostali zaštićeni. Vaše ime, prezime, adresa, broj osobno iskaznice, broj bankovnog račun vrlo su osjetljivi podaci stoga se ove tvrtke obvezuju čuvati vaše podatke sa visokom razinom zaštite podataka.

Dakle, ne morate se brinuti da će u bazu podatak doprijeti hakeri koji bi mogli zloupotrijebiti vaše podatke jer je to gotovo nemoguće. Vi ćete realizirati svoju brzu pozajmicu, uredno vraćati dogovorene rate otplate, te ukoliko vam bude trebalo ponovo dizati pozajmicu znate gdje se možete ponovo obratiti.

Tagovi: