Pozajmice novca bez zaloga

Financije

Pozajmice novca bez zaloga

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 02.10.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebate li pozajmice novca bez zaloga?

Novac je pokretač ekonomije. Svake godine u opticaju je sve više novca i on je zaslužan za mnoge izume i ostale blagodati koje imamo u životu. Slagali se s tim ili ne, sigurno je da je novac jedan od bitnih faktora u našem životu. A najbolje to znamo upravo kada ga nemamo, i kad se pitamo kako dalje? Nemojte si dozvoliti da radi privremenog nedostatka novca doživite neugodnosti i da trpite još veće troškove. U tomu vam mogu pomoć gotovinski krediti i pozajmice novca bez zaloga. Dosta često prilikom sklapanja ugovora o kreditu morate ponuditi zalog u obliku hipoteke ili pak zalog na pokretnim stvarima. Davanje zaloga na nekretnini, na domu u kojem živite, nikada nije ugodan osjećaj. Dobra vijest je što tomu ne treba biti tako. Na tržištu postoje pozajmice novca bez zaloga na manje iznose kredita. Isto tako, takav kredit lakše je dobiti jer se sve odvija preko interneta!

Kako dobiti pozajmice novca bez zaloga?

Kao što smo spomenuli, ukoliko vam treba manji iznos kredita i ne usudite se davati zalog za njega, na tržištu su dostupne pozajmice novca bez zaloga. Jedan od uvjeta da sklopite takav ugovor je da ste punoljetna osoba te da imate redovita mjesečna primanja (da ste kreditno sposobni). Ono što iduće trebate napraviti jest registrirati se na stranici u svega nekoliko koraka. Morat ćete ispuniti svoje osobne podatke i cijeli proces traje samo nekoliko minuta. Potom, na online kalkulatoru kredita možete odabrati željeni iznos i vidjeti koliko će vam anuitet iznositi i po kojoj kamatnoj stopi. Sve su to faktori na koje itekako morate paziti. Potrudite se naći pozajmice novca bez zaloga koje nemaju visoku kamatnu stopu i koje dolaze od provjerenih i sigurnih zajmodavaca. Isto tako, obavezno morate pročitati cijeli ugovor o zajmu i razumjeti svaku njegovu odredbu. Upravo će taj ugovor biti izvor vaših prava i obveza u budućnosti!

Na što trebate paziti kada su u pitanju pozajmice novca bez zaloga

Pozajmice novca bez zaloga primamljiva su opcija za svakoga. Nikome naime nije ugodno dati sredstva osiguranja tražbine poput nekretnine, pokretnine, bjanko zadužnice ili jamca. U svakom od tih slučajeva vjerovniku se znatno olakšava postupak naplate. S druge strane, vi ste onda u nepovoljnijem položaju, jer će vjerovnik bez dokazivanja svog prava naplate na sudu moći direktno unovčiti svoju tražbinu preko vaše nekretnine, pokretnine, od vašeg jamca i slično. Naravno da bi svaka osoba u ulozi dužnika htjela to izbjeći. Ipak, morate znati jednu stvar: odgovoran zajmodavac vodit će brigu o mogućnosti naplate svoje tražbine, i to je sasvim legitiman interes. Onaj zajmodavac kojega nije briga koliko ste kreditno sposobni i kako će zakonitim putem naplatiti svoju tražbinu, jest vrlo vjerojatno prijevara ili lihvar. Zajmodavac koji nema zakonito uređen sustav naplate, vjerojatno naplaćuje svoje tražbine ilegalnim putem, i od toga svakako bježite i takve pozajmice novca bez zaloga ne uzimajte.
Tagovi: