Pozajmica na tekući

Financije

Pozajmica na tekući

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:57
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica na tekući od matične banke

Desio vam se izvanredni kvar automobila, kvar televizora, želite platiti privatnog stomatologa, može biti milijun razloga zašto bi vam trebala pozajmica. Možda će vam prvo na pamet pasti da od svoje matične banke tražite pozajmicu na tekući račun koji imate otvoren.

Vaša vam matična banka može ponuditi tržišne uvjete, ali isto tako ovisno o iznosu i roku otplate može individualizirati ponudu za pozajmicu sa povoljnijim uvjetima od tržišnih. Uglavnom ukoliko tražite male iznose, realizacija takvih pozajmica kod matične banke koja ima sve vaše podatke, uvid u vaša primanja, kopije dokumenata jedno je od boljih rješenja jer do realizacije varijante brzi kredit može doista doći vrlo brzo.

Pozajmica na tekući od matične banke može vam biti najbrže i najpovoljnije rješenje, sa uvjetima koje nećete naći nigdje na tržištu. Sa svojom bankom možete dogovoriti i fleksibilan rok otplate u slučaju da procijenite mogućnost da pozajmica na tekući može biti otplaćena i prije dogovorenog roka.

Pozajmica na tekući od financijskih kompanija za pozajmice

Pozajmica na tekući se može dobiti i na financijskom tržištu od tvrtki koje se bave isključivo ovim oblikom poslovanja. Daju pozajmice ljudima koji trebaju novac u kratkom roku.

Brze pozajmice se odobravaju u pravilu bez previše dokumentacije, na temelju osobne iskaznice kao dokaz o hrvatskom državljanstvu, bez dodatne dokumentacije koju banke uobičajeno traže i za manje iznose. Sa ovim tvrtkama se možete dogovoriti različite rokove otplate s time da je najmanji rok otplate 15 dana.

Iznosi mogu biti i preko 10000 kuna, a kamatne stope su prilagođene tržišnim kretanjima kamatnih stopa ovisno o iznosu i roku otplate. Realizacija pozajmica na tekući je sa ovim tvrtkama iznimno brza i jednostavna. Sve što trebate jest držati se pravila otplate jer sljedeći put kad budete trebali pozajmicu kao dobar platiša, ove tvrtke su sklone davati povoljnije uvjete. Povoljnijim uvjetima zapravo se radi jedan oblik reklame “od usta do usta” jer u današnje vrijeme puno ljudi treba novac i uvijek pita prijatelje za savjet.

Pozajmica na tekući radniku ili vlasniku tvrtke

Pozajmica na tekući se može isplatiti i od strane poslodavca radniku uz tržišne kamate, ali i vlasniku kompanije koja isplaćuje pozajmicu. Za kompaniju koja isplaćuje pozajmicu je važno da pozajmicu ne daje po povlaštenim uvjetima koji nisu u skladu sa tržišnim uvjetima jer bi time sebi stvarala dodatne troškove oporezivanja dohotka i nepotrebna davanja državi.

Pozajmica na tekući tvrtka može isplatiti i vlasniku, jer zapravo tvrtka je njegova. Ali opet i u ovom slučaju potrebno je uskladiti uvjete pozajmice sa tržišnim uvjetima jer se i dobit vlasniku isplaćuje uz oporezivanje pa tako treba biti i oprezan kod isplata pozajmica vlasniku.

Bez obzira dari li se o radniku ili vlasniku tvrtke, ova opcija je rijetka, nije i nemoguća. Tvrtke uglavnom izbjegavaju ovakve scenarije zbog nedovoljnog poznavanja poreznih propisa koji im u takom pothvatu mogu biti iznenadni dodatni trošak na koji nisu računali u svojoj namjeri da naprave dobro djelo svom radniku ili vlasniku tvrtke.

Tagovi: