Poklon za godišnjicu braka

Ljubav i veze

Poklon za godišnjicu braka

Poklon za godišnjicu braka, kako odabrati poklon

Godišnjice braka su prvo i osnovno proslava ljubavi i vrijeme provedeno u braku. One su odlična prilika za prisjećanje najljepših trenutaka koje je par podijelio do sada. Poklon za godišnjicu braka nije lak odabir, osobito ako se radi o poklonima koje si parovi međusobno poklanjaju. Neke od smjernica koje vam mogu pomoći riješiti problem što pokloniti za godišnjicu braka možete pronaći na internetu, no budimo realni ne želi svaki par novi set kristalnih čaša ili tanjura. Poklon za godišnjicu braka ovisi o tome koja je godišnjica braka u pitanju. Po nekom nepisanom pravilu manje obljetnice zahtijevaju manje znakove pažnje tj. darove, jer ipak ne možemo uspoređivati 2 godine braka kao 20 godina braka. Mali pokloni od srca ipak daju do znanja da se radi o simbolici dara. Danas nažalost većina brakova ne dosegne 25 godina kada se obilježava srebrni pir, ili 50 godina kada se obilježava zlatni pir. Kako odabrati odgovarajući dar za godišnjicu braka? Sukladno tome koliko ste u braku, ili ako ste prijatelj sukladno tome koliko je par u braku.

Poklon za godišnjicu braka, što par voli

Ako supružnik kupuje poklon svojoj supružnici ili obrnuto, tada je poželjno da poklon bude vezan za njihove zajedničke zanimacije, poklon bi trebao obilježavati nešto u čemu uživate zajedno. Zašto? Ovakvi pokloni su savršeni jer impliciraju na određeni način da sa svojom osobom želite provesti još puno zajedničkih trenutaka u vašoj budućnosti. Naravno, uz sami dar valjalo bi napisati neku lijepu poruku u kojoj navodite razloge zašto mislite da je ovo savršen poklon i kako želite još puno zajedničkih trenutaka u vašoj budućnosti. Ako ipak kupujete poklon za godišnjicu braka paru kao prijatelj ili rodbina, tada je najbitnije da znate u čemu njih dvoje najviše uživaju. Primjerice ako par voli kuhati tada im možete kupiti matching fora pregače za kuhanje i neki super set noževa ili kuhinjski aparat, ako su više outdoor tipovi možete im kupiti tipa matching termosice, pljoske, ili šalice kao i štapove za hodanje i sl. S ovakvom vrstom poklona nikada ne možete pogriješiti. Poklon za godišnjicu braka mora predstavljati nešto značajno paru.

Poklon za godišnjicu braka, darivanje para

Kroz godine razvio se određeni „sistem“ u kojemu svaka godišnjica braka ima svoje ime i koji se darovi tradicionalno poklanjaju za nju. Godišnjice braka se tako tradicionalno slave redom: Prva godina, peta godina, deseta godina, petnaesta godina, dvadeseta godina, dvadeset i peta godina, trideseta itd. Postoji neko pravilo da se za svaku godinu poklanja određeni dragi kamen i nakit. Danas su ipak drugačija i modernija vremena i gleda se na to da poklon za godišnjicu braka ipak ima neku korist paru. Odabir dara ne mora biti težak posao, bitno je da znate što par voli i to je to. Što primjerice ako niste dovoljno dobri prijatelji s parom? Ukrasi i sitnice za dom su uvijek dobrodošli pokloni. Mala slika, maleni ukrasni kipić, okviri za fotografije, sve su ovo stvari koje mogu biti super poklon za godišnjicu braka. Danas na internetu možete pronaći bezbroj članaka na ovu temu, ali većina sadržaja se vrti oko „top 10 poklona za godišnjicu braka“ koji se baziraju na osnovnim i svakodnevnim poklonima poput seta čaša, butelji određenog vina, nakita i sl. Učinite svoj poklon unikatnim, sve što trebate je razmisliti malo o tome što vaš supružnik ili supružnica, prijatelji koji slave brak vole.

Tagovi: