Ovo su božićni pokloni kojima baš nitko ne može odoljeti. Nećete pogriješiti bez obzira kome su namijenjeni

Zanimljivosti

Ovo su božićni pokloni kojima baš nitko ne može odoljeti. Nećete pogriješiti bez obzira kome su namijenjeni

Jednostavni božićni pokloni koji osvajaju

Bliži nam se vrijeme darivanja, dio godine kojima je mnogima najdraži! I dok se mnogi često frustriraju prije kupnje poklona jer ne znaju što bi poklonili najmilijima, što ako vam kažemo da to možete izbjeći? Što ako vam kažemo da postoje univerzalni darovi koji osvajaju mnoge bez obzira na spol ili godine? Često gubimo previše vremena razmišljajući što bi kupili, i na kraju opet ne pogodimo. Kako igrati na sigurno? Krenimo od najjednostavnijih, ali opet potrebnih božićnih poklona.

Šalice ili ukrasi – Budimo realni, sa šalicama nitko ne može pogriješiti, osobito ako uzmemo u obzir da danas postoji bezbroj dizajna i mogućnost izrade personalizirane šalice. Uz šalicu, savršen dodatak je i određeni ukras ili figurica nečega što osoba voli. Mirisne svijeće i svijećnjaci – Mirisne svijeće su postale dio svakog doma, kao i lijepi svijećnjaci koji su često izrađeni od stakla. Ovo je svakako elegantan dar. Tople čarape, kape ili rukavice – Što su božićni pokloni bez tople odjeće? I dok se djeca možda ne bi jednako veselila navedenom poklonu kao odrasli, riječ je o super poklonu koji nas može spasiti nadolazeće zime.

Kozmetički poklon paketi – Nema ništa bolje nego zaprimiti dar koji je pun proizvoda koje inače koristite i volite. Osim što ste uštedjeli na kupnji kozmetike, dobili ste brižan poklon paket koji će vam trajati mjesecima. Nakit – Mnogi božićni pokloni sadrže nakit. Neovisno da li je riječ o naušnicama za nju, ili satu za njega – nakit je uvijek najiskreniji način kako reći nekome da ga volite. Knjige – Neovisno o tome da li je netko strastveni čitač ili sakupljač, knjiga je jedna od klasičnih poklona.

Plišana igračka – Plišanci ne moraju biti rezervirani samo za najmlađe, njima se jednako vesele i odrasli – osobito ako je riječ o plišancu s značenjem. Paket omiljenih slastica – Zamislite kako otvarate dar a unutra se nalaze sve vaše omiljene poslastice. Riječ je o veoma isplativom i inovativnom daru. Poklon kartica – Iako nije riječ o najboljem daru, uvijek je dobro zaprimiti poklon karticu koju možemo potrošiti kako nas volja. Pametan dar – Pametan dar se odnosi na dar koji je kupljen s namjerom. Riječ je o tome kada osoba pita drugu osobu što joj treba i sukladno tome kupi to nešto.

Najgori božićni pokloni

Iako je teško odrediti što je dobar poklon, a što ne, neki pokloni su jednostavno manje poželjni od drugih. Bit blagdana ne bi trebao biti u poklonima, iako je darivanje veoma poželjna stavka za Božić. Istina je da bi mnogi od nas radije zaprimili neki personalizirani i unikatni poklon, nego nešto što je kupljeno u zadnjoj sekundi. Teško je reći što su najgori božićni pokloni, no imamo listu najmanje poželjnih predmeta za ispod bora. Donje rublje – Često se poklanja boljim polovicama, no problem nastaje kada se on javno otvara i često nastaje blagi sram. Problemi se mogu pojaviti ako određeno rublje ne odgovara.

Okviri za fotografije – I dok se nekada navedeno smatralo idealnim poklonom jer ste mogli uokviriti određenu uspomenu, danas rijetko tko ima okvire sa fotografijama na svojim policama. Božićni pulover – Džemperi i majice s blagdanskim motivima se često nalaze ispod bora, no riječ je o veoma nezahvalnom daru jer se on može koristiti samo 2 dana u godini. Parfem i bombonijera ili čokolada – Iako se na prvu čini da je riječ o profinjenom poklonu, riječ je o poklonu bez imalo mašte.

Kako se odabiru božićni pokloni?

Božićni pokloni mnogima zadaju glavobolju. Ponekad je teško napraviti/kupiti dar koji će savršeno prezentirati vaše osjećaje prema nekome. Kako se odabiru božićni pokloni? Kada kupujemo darove svojim najmilijima, najbolje je da stanemo na trenutak i da se zapitamo što vole a da je cjenovno prihvatljivo. Isto tako, možete tijekom godine obraćati pažnju na to što vam je netko rekao da bu treba, ili što bi si volio kupiti. Na navedene načine sigurno ćete odabrati najbolji poklon za svoje bližnje i nećete previše razbijati glavu o tome da li ste napravili dobar izbor ili ne.

Ono što također može podići poklon na još jednu razinu je ručno pisana čestitka ili pismo u kojem objašnjavate zašto baš taj poklon. Moramo zapamtiti kako je bit Božića sreća i zajedništvo, tek onda darivanje. Neovisno o tome kakav poklon kupili, uvijek gledajte na to da je on poklonjen iz srca, jer to se ipak na kraju najviše gleda. Za kraj, ono najljepše što možemo pokloniti jedni drugima je iskren osmjeh, čvrst zagrljaj, i lijepe želje.

Tagovi: