Ova žena rođena je s dvije vagine i maternice. Može zatrudnjeti istovremeno s dva različita muškarca

Ova žena rođena je s dvije vagine i maternice. Može zatrudnjeti istovremeno s dva različita muškarca

Žena je rođena s dvije vagine i dvije maternice

Leanne Bell, žena od 37 godina iz Arizone, je rođena sa stanjem poznatim pod imenom kao uterus didelphysom, a to je abnormalnost koja se dogodi tokom trudnoće gdje se ženskom djetetu razvije ne jedna nego dvije vagine. Također, kod nekih žena kao što je kod Leanne Bell, mogu imati i dva grlića maternice i tanku stijenku tkiva koja razdvaja vaginu u dvije odvojene vagine. Kako Leanna ima dvije vagine, to znači da prolazi kroz sve što prolaze i druge žene, no samo dva puta više. To znači da ima i duplu mjesečnicu! Leanna je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila detalje iz svojega života kao žene koja ima dvije vagine te je rekla koje su neke zanimljive stvari vezano, što joj teško pada te na koje prepreke naiđe zbog njenog stanja. U nastavku ćemo vam reći više o ovom jedinstvenom slučaju i kako se ona nosi s ovim stanjem.

Žena može zatrudnjeti s dva različita muškarca

Leanna Bell, žena iz SAD-a, je otkrila da ima dvije vagine tek kada je imala 26 godina i išla je kod svojeg ginekologa. Do sada Leanna nije imala ni pojma da ima dvije vagine, čak i kada je ima prečestu menstruaciju i kada se mučila da stavi tampon. Ova žena je s 26 godina išla kod svojeg ginekologa kako bi joj postavio kontracepcijsko sredstvo u maternicu, no rekli su joj da joj ne mogu postaviti te joj je ginekolog rekao da misli da ima dvije vagine. Doktor je napravio ultrazvuk i potvrdili su sumnje da Leanna ima dvije vagine. Na društvenim mrežama je podijelila s korisnicima više o životu s ovim stanjem. Rekla je da njena vagina izvana izgleda posve normalno, jedino iz unutra je ono što je abnormalno. Njezina je vagina podijeljena na dva dijela, odnosno na dvije vagine i dvije maternice, te ih dijeli nekovrsni zid, što ide od grlića sve do gore.

Žena može imati dvostruku trudnoću

Pošto Leanna, žena iz Arizone, ima dvije vagine i dvije maternice, to ujedno znači da ona sve što druge žene iskuse i rade, ona to doživljava dva puta. Na taj način ova žena ima dvije menstruacije na mjesečnoj bazi, za koju kaže da može biti istovremeno i ne mora, pa zbog toga mora uvijek kod sebe imati dva spreman tampona. Također, zbog duplih reproduktivnih organa, iskusi menstrualnu duplo jače, te kako kaže, prve dane bud prikovana za krevet koliko ju boli. Također mora ići na dva Papa testa. Isto tako, Leanna može zatrudnjeti s dvije bebe u isto vrijeme svaka u jednoj maternici, pa čak i s dva različita muškarca! No, zbog njenog stanja, takva bi trudnoća bilo visokorizična. Jednom je Leanna imala trudnoću prije nekoliko godina, i ta je trudnoća bila izvanmaterična gdje se jajna stanica smjestila u jajovodu. Zbog toga je imala hitnu operaciju gdje su izvadili i jajovod i bebu. Osim trudnoće, teško joj pada i ljubavni život. Zbog njenog stanja osjeća pritisak da otkrije muškarcima koje upozna detalje svoje anatomije. Neki muškarci budu prestrašeni zbog toga stanja, no ona ne odustaje da pronađe svojeg muškarca iz svojih snova.


Tagovi: