Orbitrek koliko dugo vježbati

motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna
 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora
Orbitrek koliko dugo vježbati

Orbitrek koliko dugo vježbati

Orbitrek koliko dugo vježbati, bez obzira na vaše ciljeve da li želite izgubiti kilograme ili samo definirati i ojačati mišiće, ovisi će o vašem fizičkom stanju. Koju god spravu koristili ili planirali trening, mnogo je mogućnosti a koje su prvenstveno vezane za individualne sposobnosti i fizički potencijal osobe. Orbitrek je uređaj ili fitness sprava na kojemu možemo vježbati gotovo sve mišićne skupine na tijelu. Jednako tako korištenjem orbitreka povoljno ćete utjecati na svoje zdravlje, a posebno na kardiovaskularni sustav jer se svi treninzi na orbitreku baziraju na dugotrajnom vježbanju od barem 20 minuta.

Trening od 20 minuta na prvu ne zvuči jako puno, međutim ako si zadate ozbiljan i jak tempo, 20 minuta na orbitreku može vam izgledati jako dugo. Orbitrek je dobar iz nekoliko razloga kao što su mogućnost vježbanja kod kuće kao i dizajn same sprave gdje su zadane kretnje pri vježbanju. Dakle, orbitrek koliko dugo vježbati ovisit će isključivo o vama i vašoj želji da poboljšate svoju fizičku kondiciju.

Orbitrek koliko dugo vježbati i kako da bi povećali mišićnu masu

Orbitrek koliko dugo vježbati i kako koristiti ovu spravu da bi povećali mišićnu masu, uvelike će se razlikovati od pristupa kada želite samo izgubiti kilograme. Svakom treningu, pa tako i treningu na orbitreku mora prethoditi kvalitetno zagrijavanje kako bi podigli razinu pulsa i pripremili svoje mišiće na vježbu. Kvalitetno zagrijavanje smanjit će mogućnost ozljede, što je dodatan argument kako ne bi preskakali dio treninga sa zagrijavanjem.

Nakon što se zagrijete, a to možete odraditi i na orbitreku na način da podesite najslabiji otpor na spravi, možete početi sa glavnim dijelom treninga. 15 do 20 minuta je optimalno vrijeme orbitrek koliko dugo vježbati a da bi postigli željene rezultate. Da bi povećali mišićnu masu vježbajući na orbitreku, potrebno je stupanj otpora na spravi postaviti na maksimum, a koji će vama dozvoljavati da odradite trening do kraja. Treninge koncipirajte na način da na kraju serije pojačate svoj tempo na maksimum kako bi potpuno opteretili mišiće. Samo ovakvim načinom, gdje probijate svoje granice, možete ostvariti kvalitetne rezultate u vidu povećanja mišićne mase.

Orbitrek koliko dugo vježbati kako bi potrošili kalorije

Orbitrek koliko dugo vježbati kako bi potrošili kalorije najbolje je pratiti na ekranu koji se nalazi na samom orbitreku. S obzirom na podatke koje unesete u orbitrek, kao što su vaša težina i visina, orbitrek će s obzirom na to i na odabir težine vježbanja, vrlo precizno računati i na ekranu prikazati broj potrošenih kalorija. Ovo je izvrsna informacija koja će vam zasigurno olakšati planiranje treninga i praćenje rezultata od vježbanja. Za potrošnju kalorija, najvažnija je dugotrajnost vježbanja pa se preporučuje orbitrek koristiti svaki dan barem 20 minuta.

Idealno bi bilo kada bi na orbitreku proveli i do sat vremena, kako bi zapalili potrošnju kalorija i masnih naslaga. Osim toga orbitrek koliko dugo vježbati važno je i odraditi kvalitetan trening i uvijek davati sve od sebe, jer je to jedini način kako doći do cilja. Trik koji možete iskoristiti kod treniranje je taj da koristite formulu 2 naprema 1, što bi značilo da 60 sekundi intenzivno vježbate a nakon toga 30 sekundi odmarate lagano se krećući na orbitreku.


Tagovi:

motion free

Acai Berry 900 - za vitku liniju i lijep izgled bez vježbanja

Izgubite do 10 kg u 4 tjedna
 • klinički ispitano i posve prirodno
 • ubrzava metabolizan
 • bez jo-jo efekta
 • dugotrajni rezultati
 • smanjuje viška masnoće
 • masti pretvara u mišiće
 • bez vježbanja i teškog napora