Online pozajmice

Financije

Online pozajmice

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 01.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online pozajmice, što je online pozajmica

Online pozajmice su pozajmice koje možete realizirati isključivo online putem. Ovakav oblik pozajmica ne zahtjeva odlazak u poslovnicu niti dugo čekanje na realizaciju. One su danas najjednostavniji oblik financiranja na kreditnom tržištu, i isto tako dostupne su svima bez obzira na njihovu kreditnu sposobnost. Proces prijave za online pozajmice je maksimalno pojednostavljen i od vas se traži samo minimalna dokumentacija pri realizaciji. Ako se odlučite uzeti online pozajmicu, morate imati na umu da one dolaze u manjim iznosima nego bankovne pozajmice. Ponuda online pozajmica je danas veća nego ikada prije, tako da danas možete zatražiti pozajmice s minimalnim iznosom od 300 kuna pa sve do maksimalnih iznosa od 20 000 kuna. Rok otplate također sami odabirete i možete ga zatražiti od 15 pa sve do 365 dana. Važno je naglasiti da postoje i ponude gdje kamata stopa iznosi 0% što znači da ćete vratiti točno posuđeni iznos bez dodatnih kamata.

Online pozajmice, kako zatražiti online pozajmicu

Pošto se cijeli proces oko online pozajmice odvija online, upravo ovdje ćete ju i potražiti. Kako? Postoje dva načina kako možete pronaći odgovarajuću online pozajmicu. Prvi način je vaše samostalno internet pretraživanje, a drugi način je pomoću specijaliziranih web stranica koje vrše pretraživanje umjesto vas. Bitno je naglasiti prednost ovakvih stranica jer one vam automatski izbacuju najbolje ponude, uz to dostavljaju vam ponudu provjerenih kreditnih agencija s sjedištem u Hrvatskoj. Kada pronađete odgovarajuću pozajmicu sljedeći korak je prijava tj. registracija na web stranicu zajmodavca. Također je važno napomenuti da ako vam je ovo prvi put da uzimate pozajmicu da ima određeni iznos koji možete zatražiti, dok ako vam je ovo drugi ili treći put možete tražiti maksimalni iznos pozajmice. Kako izgleda proces prijave za pozajmicu? Nakon što ste se uspješno registrirali na stranicu zajmodavca, slijede određeni koraci koje morate ispuniti da bi došli do online pozajmice. Prvi korak je odabir željene svote i odabir roka otplate pomoću kreditnog kalkulatora. Kreditni kalkulator radi na principu da vam odmah izračuna sve troškove vezane za pozajmicu, što znači da nema nikakvih neugodnih iznenađenja nakon uzimanja pozajmice. Sljedeći korak je ispunjavanje online zahtjeva s osobnim podacima, i za kraj morate priložiti traženu minimalnu dokumentaciju. Ponudu zatim šaljete zajmodavcu koji vam odgovara u svega par minuta sa odobrenjem ili odbijanjem ponude. Ako je pozajmica odobrena novac se isplaćuje na vaš račun već istog dana ili najkasnije u roku od 24 sata.

Online pozajmice, prednosti brzih pozajmica

Zbog kojih razloga su online pozajmice bolja opcija nego bankovni krediti? Prva prednost svakako leži u činjenici da se one realiziraju preko interneta, nije potreban odlazak u poslovnicu i čekanje u redu. Najveća prednost online pozajmice naspram bankovnih kredita je njihova brza realizacija. Bankama je često potrebno i par dana kako bi vas obavijestile o odobrenju, dok u slučaju online pozajmica vi odgovor dobivate u roku od 15 minuta kao i isplatu na račun. Važno je naravno naglasiti kako vas online zajmodavac tj. kreditna kuća za razliku od banke neće tražiti kreditnu sposobnost i neće vas pitati za što planirate potrošiti posuđeni novac. Online pozajmica je zamišljena kao novac za hitne slučajeve, onda kada vam je novac potreban u najkraćem mogućem roku. Pozajmicu možete uzeti za bilo što, nije bitno da li vam treba novac za tehnički i registraciju automobila ili za godišnji odmor. Online pozajmica danas pripada grupi malih nenamjenskih kredita koji se mogu iskoristiti za bilo što. Važna stavka kod online pozajmica je njihova otplata, budite sigurni da imate dovoljno prihoda kako bi mogli u dogovorenom roku otplatiti pozajmicu. Zaključak na kraju svega je da ako vam treba novac u kratkom roku, online pozajmica bi mogla biti vaše idealno rješenje. Mora se naglasiti kako nisu riskantne, ne zahtijevaju kreditnu sposobnost i realiziraju se brzo iz udobnosti vašeg doma.

Tagovi: