Niti jedna pametna žena neće pristati na ovo: 5 stvari koje ni u ludilu ne treba raditi za muškarca!

Zanimljivosti

Niti jedna pametna žena neće pristati na ovo: 5 stvari koje ni u ludilu ne treba raditi za muškarca!

Pametna žena nikada ne miješa novac i emocije

Nije vam partner najamnik, ne trebate ga plaćati, a ako ga ipak želite financijski pomagati, sami ste si krivi. Nijedna pametna žena nikada ne miješa novac i emocije, čak i ako vas traži novac, slobodno mu recite da ljubav ne kupujete. Ista stvar je sa skupim poklonima, impresionirajte ga podrškom, odanošću, zapamtite njemu važne datume, ugodite mu na sve druge dražesne, zavodljive i ženstvene načine, a vaši poklončići neka budu zgodne sitnice koje nešto znače.

Žena koja drži do sebe i želi zadržati svog muškarca, neće kupovati njegu ljubav skupim poklonima, a niti ga novčano pomagati. Takva bahata razmetljivost će vas koštati veze, a može govoriti i o vašoj nesigurnosti i očajničkima potezima da je prikrijete. Izjave tipa “volim ga, pa moram mu pomoći” čete sigurno požaliti, a nećete moći reći da vas je prisilio ili iznudio novac. Kada ostanete i bez njega i bez novca, osjećat čete se poniženo i iskorišteno.

I kada je zaljublje, žena treba ostati svoja

Istina je da se žene vole uređivati, s razlogom i bez njega, ali kada se uređuje zbog sebe, zato što se tako bolje osjeća, to je u redu, ali kada to rade zbog trendova ili zbog partnera ili okoline, ona pokušava biti netko i nešto što se od nje očekuje, a to nije u redu. I kada se zaljubi, žena treba ostati svoja i ne pristati se mijenjati ni za koga i ni po koju cijenu.

Jedno je kada žena sjaji od ljubavne sreće, a drugo kad potpuno promijeni svoj izgled, šminku, frizuru, boju kose, stil odijevanja zato što to od nje traži njezin muškarac. Još je gore ako ide na plastične operacije povećanja grudi, usana i slično na njegov nagovor. Ako pristane na njegove manipulacije, promaknut će joj da on od nje “pigmalionski” stvara neku drugu osobu i da nju pravu ne vidi i ne želi, možda je se čak i srami.

Žena koja stalno mora opravdavati njegove ispade je u problemu

Mnoge žene nažalost i u današnje “prosvijećeno” vrijeme napuste svoj posao je njihovi muškarci to od njih traže, što je duboko pogrešno, jer se tako odriču sebe, svoje samostalnosti i novčane neovisnosti. Kada takve žene shvate da su pored pogrešne osobe i da postaje neizdrživo, ne mogu se rastati jer su financijski ovisne o svom tiraninu koji je skriva od svijeta, koji pojma nema sa kakvim terorom ona živi svaki dan i ne zna kako dalje, a to nijedna žena ne zaslužuje.

Ako se vaš muškarac neprimjereno ponaša pred vašom obitelji i prijateljima, ako ima ispade baš kad ne treba i to se stalno ponavlja, kolikogod se stidjeli zbog njega, ne dajte da vam začepi usta. No, reagirajte ispravno, žena koja stalno mora opravdavati njegove ispade je u problemu većem nego što misli. Recite glasno da takvo ponašanje nije u redu, pa ne se sam sramoti i vadi iz neprilike, ne smišljajte izgovore za njegove neuljudnosti i bahatosti.

Tagovi: