Ne upisujte ih u tražilicu: 10 jezivih stvari koje nikada ne biste trebali guglati.

Tech

Ne upisujte ih u tražilicu: 10 jezivih stvari koje nikada ne biste trebali guglati.

Neke stvari ne biste nikada trebali guglati

Od kada se pojavio internet, ljudi nisu nikada bili u tolikoj mjeri povezani kao što su to danas. Možete veoma lako s ljudima koje znate ostati u komunikaciji, te ujedno možete i nove ljude upoznati preko raznih društvenih mreža i ostalih medija. Također, mnogi poslovi se sada mogu obavljati i od kuće preko interneta, i ujedno možete razne tečajeve završiti. No, najveća čar interneta je što možete razne informacije pronaći, i to sve na jednom mjestu. Bilo da tragate za jednim specifičnim receptom, ili želite znati koliko saveznih država ima SAD, u samo par klikova možete apsolutno sve pronaći, što god da vam srce poželi. No, postoje neke stvari koje je bolje nikada ne guglati. Kada ukucate određene ključne riječi u Google tražilicu, mogu vam razne stvari izići u rezultatima, od koje nekih mogu biti poprilično jezive i ostaviti vam čak i traume nakon što ste to bili guglali. U ovom članku ćemo vam donijeti koje su to top 10 stvari koje nikada ne biste smjeli guglati.

Ove stvari nemojte nikada upisati u Google pretražilicu

  • Ukoliko se osjećate loše, muči vas neki kašalj već nekoliko dana i čini se kako mu nema kraja, ili mislite kako vam srce nema normalan ritam, zadnja stvar koju biste po tom pitanju trebali napraviti je da guglate svoje simptome. Među rezultatima koje će vam Google izlistati mogu se razne stvari naći, od sezonske gripe pa sve to raka pluća. Zato vam je bolja opcija otići do vašeg doktorat kako bi vam dao pravu dijagnozu.
  • Nadovezano na prethodni primjer nemojte nikada, ALI nikada guglati kako izgledaju pluća pušača.
  • Sljedeće na listi što ne biste smjeli guglati je hrana. Ukoliko ste gladni i niste do sada jeli, pretraga za hranom ili gledanje recepta vam zasigurno ne bude otažilo glad, naprotiv, biti će vam puno loše i imati ćete nagli pogon da otiđete do prvog fast food restorana.
  • Ukoliko želite mirno spavati, nemojte pokušati guglati grinje u madracu. Nakon toga ne biste više nikada legli u svoj krevet nakon toga.
  • Ukoliko ste se ikada pitali kako izgleda mokra koala, zasigurno je vaša verzija u glavi puno bolja i manje jeziva nego što je to u stvarnosti. Zato, bolje si nemojte kvariti vašu sliku koale i nemojte to guglati.

Izbjegavajte guglati ove stvari

  • Zasigurno ste i vi jednom trenu života gledali Spužva Bob Skockani. Svima veoma dragi animirani crtić. Ako ste se ikada pitali kako bi Spužva Bob Skockani izgledao u stvarnosti, rađe nemojte to ukucati u Google, jer ćete naprotiv biti traumatizirani.
  • Ako imate imalo straha od duhova i lako se uplašite, nemojte guglati duhove i paranormalne aktivnosti. Nakon toga nećete moći spavati danima.
  • Ukoliko vas je zanimalo kako izgleda zubna infekcija, vjerujte nam, ne biste htjeli to vidjeti. Samo ćete dobiti pogon da počnete prati zube nenormalno i biti će vas strah kada god vam zubi budu malo osjetljivi.
  • Sljedeće na listi su vam slike sa kriminalističkih mjesta, poput mjesta nesreće ili ubojstava. Nakon toga nećete moći normalan gledati na svijet.
  • I za kraj, ako imate strah of paukova, nemojte pokušati guglati za vrstom pauka koji se naziva “clock spider”. To je slika koja vam ne bude mogla nikada ispariti van iz glave i čak ako nemate strah od paukova, mogli biste nakon ovog imati.

Tagovi: