Najpoznatija svjetska proročanstva

Astro

Najpoznatija svjetska proročanstva

Najpoznatija svjetska proročanstva

Tokom ljudske povijesti, mnogi su se događaji odvili koji su odredili svijet u kojemu dana živimo, poput izuma telefona, televizije te pojave aviona, pa tako i dolaska određenih vođa na vlast i dogašaja poput svjetskih ratova i Francuske revolucija. No, prema vjerovanjima mnogih ljudi, ovi su događaji bili već preodređeni u proročanstvima najpoznatijeg proroka Nostredamus. Nostradamus je je u svojim zapisao mnogbrojna najpoznatija svjetska proročanstva te je u njima predvidio mnogobrojne događanja i izume, poput onih koji smo već naveli na početku članka. Svoje je zapise pisao u centurijama te se sastoje od 100 strofa, a svaka od tih strofa sadrži četiri stiha. U svojim strofama se koristio simbolima, pseudonimima i metaforama, te je kombinirao jezike poput francuskog, talijanskog, latinskog i grčkog. On je u svojim strofama predvidio svjetske događaje od godine 1557. sve do 3797. godine. U nastavku članka ćemo vam više reći o tome koja su sve najpoznatija svjetska proročanstva koaj su se dosada ostvarila te što nas sve čeka u budućnosti.

Koja su sve najpoznatija svjetska proročanstva?

Nostradamus je tokom svojeg života zapisao čak 960 raznih proročanstva za period od 1557. do 3797. godine, te do sada su se ostvarile pola od cjelokupnog broja. Najpoznatija svjetska proročanstva koja su se ostvarila prema proroku Nostradamus su povijesni događaji poput Francuske revolucije, dolaska Hitlera na vlast, te ujedno Prvi svjetski rat, ali i Drugi svjetski rat, gdje to možemo vidjeti u sljedećem stihu: “Poslije velikog sukoba, veći se sprema, Vatrena kiša, bol, glad, krvarenje, Prvi traje tri i još pola ljeta, Drugi je strašniji, nebo sipa oganj i uništenje. “. No, najpoznatija svjetska proročanstva prema Nostrodamusu nisu uvijek tako negativna, jer je on predividio i revolucionarne izume poput izuma aviona, telefona, filma, televizije, pojave željeznice, prokopa Sueskog kanala, te čak i spuštanja prvog američkog astronauta na Mjesec s čime su pretekli ruske astronaute u toj bitci: “Na mjesec sjajni će stići, U nepoznati kraj, neobičan pasti, Nezrelo voće galamu će dići, Na sramotu jednoj, a drugoj sili na čast. “.

Najpoznatija svjetska proročanstva i što nas sve očekuje

Nostradamus i njegova proročanstva već dugi niz godina predviđaju buduća godina koja nas mogu očekivati tokom sljedećih godina sve do daleke budućnosti. Pošto su neka najpoznatija svjetska proročanstva predvidio sam Nostradamus, nije ni čudo da mnogi čitaju njegove stihove kako bi vidjeli što nas dalje čeka u svijetu. Najpoznatija svjetska proročanstva koja stoje u njegovom centuriju su novi veliki rat, bolesti, glad, klimatske promjene te naon toga svega mir u svijetu te brisanje granica među zemljama. Neka njegova proročanstva su jednostavna za shvatiti, no neka mogu biti veoma zbunjujuća teb treba vremena dok se shvati poruka. Dok Nostradamus proročanstva služe kako bi predvidjela buduća svjetska događanja i nove promjene u svijetu, s druge strane tarot, koji se također bazira na proricanju budućnosti, može svakom pojedincu predvidjeti njegovu osobnu budućnost na temelju njegovog datuma rođenja. Tarot je dostupan svakome, te možete pronaći bogatu ponudu usluga čitanja tarot karti već kroz par klikova na internetu.

Tagovi: