Najbolja poza za prvi odnos

Ljubav i veze

Najbolja poza za prvi odnos

Najbolja poza za prvi odnos i što je bitno znati?

Prvi seksualni odnos je svakako velika prekretnica u životu svake cure i dečka, a ako želite da on bude nezaboravan i pomalo kao iz romantičnih filmova tada morate ipak slijediti par koraka. Odabir partnera s kojim stupate u seksualni odnos i radi kojeg si pomišljate “Koja je najbolja poza za prvi odnos” je najbitniji korak. Danas je pod normalno da se seks odvija s nekim tko vas privlači samo fizički, i dok je to ok opcija za jednu noć, prvi seksualni odnos bi ipak trebao biti nešto više od toga.

Najbolje je u prvi odnos stupiti s partnerom s kojim ste već neko vrijeme u vezi i s kojim ste pričali o tom velikom koraku. Osoba koja vas voli i koja pazi na to kako se osjećate će biti brižna, što je veliki korak ako je vama prvi put. Često puta jedan od partnera je već imao seksualni odnos što uvelike pomaže u “što i kako” pitanjima. Seks bi se isto tako trebao dogoditi kada oboje pristanu na to, bez ikakvog pritiska.

Sljedeća bitna stvar je naravno mjesto. Za prvi put je poželjno da pronađete mjesto koje će biti udobno, poput mekanog i toplog kreveta. Da, seks vani ili u autu i slična mjesta mogu biti uzbudljiva, ali ne ukoliko je jedan od partnera nevin ili ako su oba partnera nevina. Zadnje pitanje je koja je najbolja poza za prvi odnos? Obrnutu kaubojku, doggy style i neke od klasičnijih poza ostavite na stranu za prvi put. Za prvi odnos misionarska poza je idealna, zato ju mnogi često kasnije u vezi nazivaju dosadnom pozom.

Najbolja poza za prvi odnos i kako započeti odnos?

Kao što je navedeno prvi seksualni odnos bez obzira na iskustva partnera mora biti odluka oboje. Kako započeti odnos ako se odlučite na njega? Osim odabira mjesta koje ima veliku ulogu na opuštenost i vrijeme, bitna je naravno i predigra, a prije pedigre je bitno opustiti se. Teško je opustiti se kada se pitate koja je najbolja poza za prvi odnos i kada vam leptirići u trbuhu ne daju mira jer znate što slijedi. Neki će preporučiti za smirenje kakvu čašicu alkohola, neki masiranje.

Internet je prepun savjeta, ali najbolje je slušati sebe i svoje tijelo i opustiti se na način na koji vama najviše odgovara. Ono što je bitno izbaciti iz glave prije predigre su pitanja “Kako izgledam, da li sam dovoljno sexy” itd. Ovakva pitanja često dovode do lošeg seksa jer je jedan od partnera opterećen sam sa sobom umjesto da se opusti i uživa. Ako postoji određena nelagoda tada je najbolje prvo popričati sa partnerom ili priznati da se ne osjećate spremni baš sad.

Nakon svega toga trebala bi doći na red predigra. Duge i nježne predigre su poželjne ako je jednom od partnera prvi put, one opuštaju i daju fokus na ono što se trenutno događa. Oba partnera se ovdje privikavaju na blizinu, dodir, poljupce, miris. Kako predigra postaje senzualnija tako će tijela sama po sebi se zbližavati i odjeća će padati. U trenutku kada se nađete bez odjeće pitanje koja je najbolja poza za prvi odnos će sama po sebi past u drugi plan jer će fokus biti na uživanju u trenutku.

Najbolja poza za prvi odnos i što očekivati?

Najbolje je očekivati ništa, osobito ako je jednome od partnera ovo prvo seksualno iskustvo. Cure će rijetko doživjeti orgazam prvi put, ali nije nemoguće osobito ako se cura prije zadovoljavala sama i ako joj je partner iskusan, isto ne vrijedi i obrnuto jer kao što znamo dečku je lakše svršiti nego curi. Prvo seksualno iskustvo može biti predivno i može biti filmski, ali isto tako može biti i noćna mora. Bez obzira koja je najbolja poza za prvi odnos, važna stavka je zaštita!

Najčešća i najpristupačnija zaštita je kondom, i bez njega se nikako ne preporučuje prvi seksualni odnos ma koliko god je recimo drugi partner iskusan. Recimo da ste odradili prvi odnos, koje poze su preporuke za daljnji razvoj strasti? Najbolja poza za prvi odnos je definitivno misionarska, a zatim slijede: Djevojka gore ili Cowgirl kada je cura na svome dečku i diktira tempo samog odnosa i kut ulaska penisa. Slijedi Doggy stil kada je cura na koljenima i s laktovima na podlozi dok dečko u nju ulazi straga. Doggy poza ima više varijacija, nabolje je odabrati onu koja je najbolja za oba partnera.

Bočni položaj je također poza gdje dečko ulazi u curu od iza, samo što je ovo udobna poza za oba partnera, osobito za dečka koji može milovati curu po cijelome tijelu. Za kraj poza 69, iako je riječ o pozi za oralan seks ona je savršen uvod u bilo koji seks, osobito kao predigra. Ono što je zanimljivo kod 69 poze je to da bez obzira koji partner je dole a koji gore zadovoljstvo je garantirano.

Tagovi: