Muž me ne doživljava

Ljubav i veze

Muž me ne doživljava

Muž me ne doživljava u zadnje vrijeme

Muž vas ne doživljava, jedna je od češćih primjedbi koje supruge iznose. To svakako nije dobar signal i stvar treba odmah raziješiti. Brak je prekrasna stvar i zahtjeva jako puno ulaganja u odnos. Prvo da bi se uopće došlo do braka trebalo je puno uložiti u odnos i brinuti o partneru kako bi se došlo do takvog stupnja povjerenja i ljubavi da bi se ušlo u bračni odnos. Bračni odnos je vrh kada pričamo o vezama. Međutim koliko god je teško izgraditi kvalitetan odnos, nekad je sitnica dovoljna da bi ga se poljuljalo. Jedan od novijih problema koji muči mlađe bračne parove je i smanjenje i nedostatak seksualne privlačnosti. Teško je odgonetnuti koji su razlozi što sve mlađi parovi dolaze u takve probleme. Muž me ne doživljava u zadnje vrijeme sve se češće čuje u razgovorima među prijateljicama. Ako i vi imate problem i znate se požaliti riječima muž me ne doživljava, ne očajavajte. Niste jedina i taj problem je sve prisutniji.

Muž me ne doživljava i počinjem sumnjati

Ako se vaše misli zaustavljaju na muž me ne doživljava tada vjerovatno još nemate preveliki problem. To svakako nije pozitivno i treba sa mužem obaviti razgovor kako od muž me ne doživljava ne bi došli do muž me vara. Zašto vas muž ne doživljava može imati razne uzroke, zbog toga je važno na vrijeme prepoznati problem. Jedan od problema je definitivno promjena životne filozofije i to što mladi sve više vjeruju kako je teško ostati u dugotrajnoj vezi, a da ne naprave određeni „prekršaj“. Upravo je taj stav kako je nekako normalno da se u dugotrajnoj vezi pojavi i treća osoba, barem na neko vrijeme, omogućio nastajanje ovog problema. Nikada ili barem uglavnom, ako se upustite u avanturu, to ne ostane na jednoj avanturi. Ako želite sačuvati brak, najbolje je upuštati se uopće u avanture. Što se tiče osjećaja da vas muž ne doživljava, on je sigurno točan. Instinkt je nepošteno zapostavljeno obrambeno oružje. Ako pomislite kako vas muž ne doživljava, hitno riješite problem, jer ćete odlaganjem izgubiti sve.

Muž me ne doživljava i kako riješiti taj problem

Kada se nađete u situaciji muž me ne doživljava nemojte vanjskim utjecajem pokušavati pridobiti njegovu pažnju. Izazovnije oblačenje i slične promjene neće vam pomoći, jer kada ga prestanete interesirati to znači da je već skoncentriran na nešto drugo. Ne mora uvijek u pitanju biti treća osoba. Ako nezainteresiranost traje kratko, možda je posljedica teškog i stresnog razdoblja na poslu. Ako je to, onda ćete znati što napraviti. Muža opustite i pomozite mu u rješavanju nakupljenog stresa. Budite strpljivi i nemojte stvarati dodatni pritisak na njega. Te situacije možete prepoznati lako, jer se uglavnom radi o izlikama koje možete provjeriti i saznati. Dakle ako kaže da mora dulje ostati na poslu, to relativno lako provjerite. Nemojte ga pokušavati napraviti ljubomornim jer će to samo iskoristiti kao psihološki alibi za avanturu u koju je krenuo. Pomisao muž me ne doživljava nikada nije ugodna, ali koliko god vas bilo strah ishoda treba se čvrsto postaviti i tražiti odgovore. Precizne odgovore. To vam je jedina šansa da spasite stvar.

Tagovi: