Kako mogu saznati s kime on razgovara

Ljubav i veze

Kako mogu saznati s kime on razgovara

Razgovor sa drugom osobom

Pretjerana radoznalost je mana mnogima od nas. Danas kada je u svijetu sve nesigurno, nije niti čudo da smo sve više nesigurni u sebe i one oko nas. Iako često vjerujemo svojim najbližima, želja da saznamo nešto više je uvijek tu negdje. Najveće se sumnje rađaju prema partnerima, nekad opravdano, nekad ne. Kada nam partner ima tajni razgovor radi kojeg odlazi u drugu prostoriju, normalno je da se budi sumnja. Tko je ta osoba s druge strane linije, zašto ne smijemo čuti o čemu je razgovor, da li je sve u redu?

U ljudskoj je prirodi da sumnjamo i da ponekad zaključujemo pred rudo. Kako se primiriti? Ako imate opravdanu sumnju jer ste čuli kako je flert dio razgovora, onda je najbolje suočiti partnera sa činjenicama. Ako ste samo paranoični, tada je isto najbolje da pristupite partneru i da mu objasnite kako imate neugodan osjećaj kada on razgovara s nekim drugim bez da vi to čujete. Razgovorom možemo riješiti puno toga, što znači da možemo doći do mira bez pretjeranog istraživanja i naglog zaključivanja.

Kako provaliti u razgovor?

Ukoliko imate sumnju da vas partner vara jer prečesto razgovara bez vaše prisutnosti, onda je normalno da si postavljate pitanje kako provaliti u taj razgovor? Zadiranje u osobnu privatnost se može kategorizirati kao narušavanje privatnosti, zato imajte na umu da ovakvim korakom možete napraviti nepopravljivu štetu. Da li se može provaliti u razgovor? Razgovore možemo voditi preko poziva ili poruka. I dok je nešto lakše provaliti u aplikacije za dopisivanje, prisluškivanje poziva je nešto teže. Danas postoji impresivan broj aplikacija koje možete instalirati kako bi imali uvid u partnerovu aktivnost na mobitelu.

No, za navedeno vam je potreban pristup partnerovom mobitelu. Najbolja i najbezbolnija opcija je zatražiti vašeg partnera njegov mobitel i sami provjeriti u čemu je riječ. Sama reakcija na licu će vam već reći da li je partner iskren s vama ili ne. Što ako se ne možete suočiti sa partnerom na takav način? Onda vam preostaje opcija instaliranja određenih aplikacija ili programa koji mogu ući u korisnički identitet određene osobe i prikazati vam jasno sve poruke i pozive preko određenog broja. Današnja istraživanja pokazuju kako je varanje preko mobitela u sve većem porastu.

Što vam sve razgovor može otkriti?

Ukoliko vam partner vodi tajne razgovore i dopisivanja, normalno je da imate određenu sumnju. Što vam jedan takav uvid u razgovor može pokazati? Može vam otkriti da li su vaše sumnje opravdane ili ne. Ljudi koji svjesno varaju nikada ne razmišljaju o tome da mogu biti uhvaćeni na djelu. Današnja istraživanja pokazuju kako se najveći broj prijevara odvija online, točnije, preko dopisivanja ili poziva. Kako prepoznati znakove da vas partner potencijalno vara i kako se pripremiti na suočavanje?

Ukoliko se vaš partner ne odvaja od mobitela, ili ako je mobitel non stop na bešumnom i ekranom okrenutom prema dolje – to je alarmantni znak da se od vas nešto krije. Ovdje bi najbolji scenarij bio kada bi ga slobodno upitali zašto to radi, da li krije nešto? Kao što smo naveli, reakcija će već sama po sebi odati da li ste bili u pravu ili ne. Razgovor je uvijek najbolje rješenje. Prilikom iskazivanja vaših sumnji bilo bi dobro da možete nabrojati par primjera u kojemu je partner bio sumnjiv i zašto ste se vi osjećali prevareno.

Tagovi: