Molitva za posao

Zanimljivosti

Molitva za posao

Molitva za posao, molitva zahvalnosti

Ako ste zaposleni ili ako trenutno tražite novi posao, tada molitve mogu pomoći da se riješite svakodnevnog stresa koji vas veže uz posao. Poslovi često izvuku ono najgore iz nas, često se nađemo u situaciji kada smo ljuti, razdražljivi i kada sve to istresemo na krive osobe. S druge strane isto tako mnogi se nalaze u situaciji gdje žele pronaći zaposlenje i to dovodi do stresa, ljutnje i frustracije koje su isto tako negativne emocije. Što god da proživljavate vezano za posao, molitva za posao vam uvelike može pomoći. Kako? Znamo kako su molitve naši intimni razgovori s Bogom, i upravo u molitvi se mi možemo izjadati, tražiti oprost, zahvaliti se i mnoge druge stvari. Bitno je znati da sve kreće od nas samih, a ako nemamo vjeru onda teško da ćemo išta postići. Molitva za posao nam možete pružiti dodatnu motivaciju i želju da uspijemo, što je na kraju pozitivan rezultat za nas same. Putem molitve možemo uočiti kako su vjera i nada dvije glavne stavke kada su u pitanju mnoge stvari, uključujući posao.

Molitva za posao, kako se moliti za blagoslov i uspjeh na poslu

Molitva za posao bi trebala biti jedna od onih glavnijih molitvi koju svi zaposleni vjernici, isto kao i oni koji traže posao trebaju moliti. Zašto? Molitva za posao treba kao i svaka druga molitva zauzimati važno mjesto u našem životu. Navedena molitva donosi snagu i uspjeh. Kako moliti molitvu za posao? Iako možete pronaći brojne napisane molitve na navedenu tematiku, najbolja je molitva ona osobna koja dolazi iz vašeg srca i duše. Molitva je vaše vrijeme kada vi razgovarate s Bogom, i što je ona osobnija to može više biti od koristi. U ovakvoj molitvi je važno Bogu spomenuti kako znate da niste sami u poslovnoj situaciji u kojoj se nalazite, bitno je naglasiti kako znate da posjedujete određene talente i ciljeve no kako ih ponekad zanemarujete, bitno je zatražiti oprost ako je bila prisutna određena negativna emocija. Ponekad ne dobijemo ono što želimo odmah, važno je znati da ćemo često biti u iskušenjima koje će izvlačiti ono najgore od nas. Upravo zato je važno u molitvi za posao obratiti se Bogu na način da ste svjesni situacije i da reagirate najbolje što možete.

Molitva za posao, znajte što želite od posla

Ako pozovemo Boga putem molitve on će nam pomoći i blagoslovit će na određen način naš trud ili naše čekanje. Molitva za posao se često moli kod kuće jer smo ipak na svojem terenu i lakše nam se opustiti i iznijeti Bogu sve naše emocije vezane za posao. Što ako nemate vremena moliti kod kuće? Tada se možete moliti na putu do posla, bilo da je to u vašem automobilu, u javnom prijevozu, na biciklu ili pješice. Naveli smo kako su molitve osobni razgovori vas i Boga, a njih možete imati bilo kada bilo gdje. Postoji neko nepisano pravilo da molitve imaju bolji utjecaj kada ju izgovaramo na glas, no one se isto tako mogu odviti s našim unutarnjim glasom, Bog vas uvijek čuje. Molitva za posao mora sadržavati naše želje, očekivanja, strahove i sve emocije koje inače povezujemo s poslom ili poslovnim prilikama. Ako vam možda sve ovo skupa zvuči komplicirano i niste takva osoba, tada vam preporučujemo da prije ili poslije posla otiđete na svetu misu.

Tagovi: