Molitva sv marti

Zanimljivosti

Molitva sv marti

Molitva Sv Marti i njezin značaj

Sveta je Marta vjerovala u Isusa Krista i njegovo uskrsnuće i život nakon, ona se može moliti u vaše ime Isusu Kristu kako bi vam pomogao da se duhovno približite vjeri. Molitva Sv Marti će biti prenesena Isusu Kristu i na taj način molite Isusa Krista preko Sv Marte da bude prisutan u vašim srcima kako biste uzdignuli svoju dušu i nakon fizičke smrti.

Od Svete Marte možete tražiti utjehu u svim poteškoćama koje će život pred vas staviti. Molitva Sv Marti će bit poruka Spasitelju da ostvari vaše velike molbe za vašu obitelj, a sve u skladu sa Božjom voljom. Vaše će molitve biti uslišane i bit ćete blagoslovljeni.

Molite se Svetoj Marti kako biste se mogli nositi sa svakodnevnim poteškoćama i preprekama, jednako kako se Sveta Marta borila sa zmajem i pokorila ga pod svoje noge. Pritom se zahvalite dragom Bogu, Presvetoj Djevici Mariji i Duhu Svetome jer tako će se ostvariti i njihove volje.

Što vam donosi molitva Sv Marti

Sveta Marta je iskazivala jaku volju za obnašanje i služenje Božje Riječi. Ova svetica nije puno marila za društvene hijerarhije, niti za privilegirane u društvima. Sveta Marta je uvijek bila poslušna dragom Bogu i tako pripremala svoju dušu na susret sa dragim Bogom. Kao svetica je ostvarila svoju svrhu ispunjavajući volju dragog Boga.

Molitva Sv Marti će vas ispuniti ljubavlju i svetošću kakvu je i sama Sveta Marta imala za dragog Boga u svojoj duši. Svetu Martu ništa nije moglo navesti da skrene sa puta Božjeg i da svojim postupcima napravi nešto što bi predstavljalo nepoštovanje i nedostojnost prema Bogu.

Kao svetica, ona je svojim djelima pokazala da je dostojna Božje riječi i vodila se vjerom u Boga. Molitva Sv Marti će pročistiti vašu dušu ako se molite otvorenog srca i čistog duha, pokazati će vam Božji put. Prepustite se u molitvi ljubavi, vaše molbe neka budu čiste i iskrene, kroz svoju vjeru osjetit ćete prisnost prema dragome Bogu, kako je to i Sveta Marta osjetila.

Molitva Sv Marti i kako ju pravilno moliti

Sveta Marta je bila blagoslovljena jer je svojom vjerom uspjela doći do Isusa jer je vjerovala u to kako je on istinski Spasitelj, te je njena vjera postala sve čišćom. U Isusu je vidjela da je on Sin Božji koji je poslan od samog Boga iako je rođen, živio i umro kao čovjek, smrtnik kao i svi ljudi.

Molitva Sv Marti može pomoći u ostvarivanju volje Isusa Krista da se vjera širi. Sveta Marta je imala čistu vjeru u Isusa Krista koji je žrtvovan i uskrsnuo iz mrtvih za spasenje svih ljudi, te se uzdignuo u Kraljevstvo Nebesko. Kao što je vjera Svete Marte bila istinska i čista takva treba biti i vaša vjera.

Ako u svom životu imate duhovnih borbi, molitva Sv Marti će vam pomoći kako biste ispravno odlučili i napravili postupke koji su u skladu sa Božjom riječi. Kao i Sveta Marta i vi budite sluga Božji, na vaš način samo neka je taj put iskren i čiste duše, kao što je to napravila i Sveta Marta. Molite se za svoj razvoj u vjeri prema dragome Bogu sa ljubavlju i nadom da će vas Isus čuti i da ćete ostvariti spas svoje duše.

Tagovi: