Modrić se oporavlja nakon liječenja kod Marijane Kovačević

Sport

Modrić se oporavlja nakon liječenja kod Marijane Kovačević

Nogometaš Real Madida, naš Luka Modrić, zbog ozljede prepone propustio je utakmice protiv Real Sociedada i Almerije. Kako bi se što prije vratio na teren, otišao je u Beograd kod poznate doktorice Marijane Kovačević.

Očekivalo se da Modirć neće moći igrati barem tri tjedna te da neće nastupiti u finalu kupa, a neizvjestan je za Modrića bio i polufinalni dvoboj Lige prvaka.

Trenutačno je Real Madrid drugi favorit za osvajanje Lige prvaka s 23,3% šanse za osvajanje trofeja.

Ipak, Luka Modrić vratio se u igru ​​nakon samo desetak dana od ozljede sa željom da odigra dvije vrlo važne utakmice, finale kupa i polufinale Lige prvaka.

Njegov trener Carlo Ancelotti izjavio je:

– Modrić se osjeća dobro i već trenira. Ovih dana procijenit ćemo njegovu situaciju. Sigurno je da nećemo ništa riskirati, ali on se jako dobro oporavlja i vjerojatno će igrati već protiv Osasune.

Kako prenose hrvatski mediji, ovaj munjeviti oporavak pripisuje se dr. Mirjani Kovačević koja je ranije viđala Diega Costu, Alexisa Sancheza, Rovina van Persieja, pa čak i Cristiana Ronalda i Novaka Đokovića.

Međutim, situacija je još neizvjesna, kako je Ancelotti naknadno izjavio:

– Modrić ima sve manje šanse igrati u finalu kupa. Jedva je sudjelovao na treninzima nakon poraza od Real Sociedada. Finale kupa igra se za samo dva dana, a pitanje je hoće li Modrić igrati. Teško da će Modrić tako važne utakmice odigrati u samo nekoliko dana, ako se na posljednjem treningu jedva kretao.

Marijana Kovačević nedavno je izjavila o učinkovitosti svojih tretmana:

– Nakon mojih tretmana mišić je potpuno nov i nema nikakvih znakova ozljede. Nema ožiljaka, fibroza niti mogućnosti da se ozljeda ponovi, to je još jedna stavka revolucionarnih metoda. Na kraju terapije snimkom provjeravamo je li sve prošlo po planu. Poanta je postići potpunu regeneraciju mišića. Terapije su toliko jake da je jedan sat učinkovit kao cijeli tjedan tretmana bilo kojom drugom metodom na svijetu. Dakle, ako im kažu da miruju mjesec dana, riješim problem za četiri sata.

Tagovi: