Mislite da je vaš posao težak i užasan. Čekajte da vidite ovo. 5 najgorih poslova na svijetu koje malo tko radi.

Zanimljivosti

Mislite da je vaš posao težak i užasan. Čekajte da vidite ovo. 5 najgorih poslova na svijetu koje malo tko radi.

Postoji i gori posao od vašeg posla

Posao može biti ponekad naporan, svaki je takav i uvijek ima dobrih i loših dana. Tako je u životu. Iako povremeno jadikovanje oko vašeg posla je normalna stvar, nekada nam se nakupi sve i puknemo, no postoje oni koji se stalno žale na svoj posao. Takvi ljudi, bez obzira što radili za život, nemaju takav užasno radno mjesto kao što neki imaju koji slijede u našoj top 5 listi najgorih poslova na svijetu. Dok nekima ponedjeljak označava početak novog tjedna, drugima je ponovna posjeta u pakao. Nekima doslovno znači povratak u pakao tako kao što ćete to moći vidjeti u nastavku ovog članka! Uvijek dobro promislite o tome kada sljedeći puta kažete kako imate najgore radno mjesto, jer ovi ljudi zauzimaju sam vrh ljestvice najgorih poslova na svijetu. Pripremite si kantu za smeće, jer možda će vam se na neke od ovih poslova dignuti želudac koliko su gnjusni i odvratni!

Najgori posao na svijetu

Prvi na listi 5 najgorih poslova na svijetu zauzima posao čistača kanalizacije. Čistači kanalizacije se doslovno spuštaju u čučnju u 2 metra duboku rupu koja je puna izmeta i mokraće, ne samo friških već i onih odstajalih, a možete si dobro zamisliti koliko to sve skupa smrdi. U velikim gradovima u razvijenim zemljama imaju profesionalne strojeve i opremu koja im pomaže da lakše isprazne kanalizaciju, no oni u slabo razvijenim zemljama koriste primitivnu opremu poput motike i čelične šipke, i često budu obučeni u kratkim hlačama. Užas!

Slični primjer je posao čistača prijenosnih wc kabineta. Ako ste ikada do sada isprobali prijenosni wc, onda jako dobro znate koliko samo smrdi u takvim wc-ima. Pokušajte si zamisliti da cijelo radno vrijeme provedete čisteći takve wc-e, i tako svaki dan! Neki zaista nemaju sreće sa svojim poslom, a oni su jedno od tih. Ne znamo što je gore čistiti, kanalizaciju ili prijenosni wc.

Budite sretni što ne radite ovaj posao

Sljedeća tri posla na našoj listi 5 najgorih poslova na svijetu su također veoma zanimljivi da tako kažemo. Na trećem mjestu se nalazi posao čistača mjesta zločina. Ime vam sve govori. Vi doslovno morate nakon što je sprovedena policijska istraga, morate očistiti mjesto zločina, što znači očistiti sve mrlje koje su nastale od krvi, ali ujedno i pokupiti sve ostatke mrtvih tijela. Čišćenje stana ili poslovnih ureda je jedna stvar, tu se samo brinete oko toga da počistite prašinu, mrlje od kava i slično. Ovdje morate doslovno počistiti krv s tepiha, kauča i drugih mjesta, te pokupiti tijelo i sve ostatke. Jezivo.

Slično kao prošli primjer, sljedeći posao na našoj listi je čistač mrtvih životinja. Ovdje pak morate pokupiti mrtve životinje s cesti, tračnica i drugih prometnica. Osim što je veoma tužno, zapravo je jako opasno jer to radite dok se promet oko vas odvija.

I zadnji primjer za najgore poslove svijeta je inspektor izmeta. Znamo kako da životinjski izmet najbolje gnojivo za biljke, no mora se uvijek provjeriti kvaliteta izmeta i da ne sadrži bolesti kao salmonelu. Ipak, netko mora odraditi taj dio, a tko će nego inspektor izmeta.

Tagovi: