Majka njenog dečka joj ušla u sobu dok je spavala: Uradila je nešto odvratno, nije znala za kameru

Majka njenog dečka joj ušla u sobu dok je spavala: Uradila je nešto odvratno, nije znala za kameru

Majka dečka ušla je u sobu dok sam spavala

Na društvenim mrežama mlada je djevojka podijelila svoju priču o tome kako je majka njenog dečka ušla u sobu dok je ova spavala. Kako je djevojka znala da je ova ušla? Naime, kako je dečko tek trebao izaći iz zatvora djevojka se htjela uvjeriti da ne hrče dok spava pa je postavila kameru sa zvukom kako bi se snimila i provjerila da li hrče ili ne.

Na veliko čuđenje djevojke prilikom pregleda snimke ujutro vidjela je da majka njenog dečka ušla u sobu dok je ova spavala i radila dosta čudne stvari i izgovarala riječi, tako da djevojka jednostavno nije mogla isprve doći k sebi. Iako je i kroz san čula svekrvin glas, u polusnu nije razabrala o čemu se radi dok ujutro nije pogledala snimku.

Nakon pregleda snimke bila je toliko uzrujana da nije ni provjerila da li hrče ili ne hrče, već je sva u strahu podijelila svoju priču na društvenoj mreži vapeći za savjetima neznanaca.

Što je majka radila i govorila dok je djevojka spavala

I ne znajući da kamera snima i da zvuk kamere snima majka je noću ulazila u sobu dok je djevojka spokojno spavala. Prilazila je krevetu djevojci mašući rukama izgovarala rečenice koje su djevojku iskonski prestrašile.

Majka njenog dečka je izgovarala ružne stvari poput: Kad bi mogla, ubila bi te. mrzim te. baš si ružna. i slične stvari. Djevojka nije ni naslućivala što ta žena osjeća prema njoj dok nije pogledala snimku. Ponovila je snimanje još nekoliko noći i situacija se ponovila, ta žena je svake noći dolazila u sobu dok je djevojka spavala i izgovarala slične stvari koje nisu ugodne za čuti da ti ih netko izgovara dok spavaš.

Strah u kojem djevojka živi je neopisiv jer je njezin dečko još uvijek u zatvoru i ne želi ga opterećivati tom situacijom dok dečko ne izađe iz zatvora. Svake se noći boji zaspati jer ne zna što bi mogao biti sljedeći korak te žene, pa se i opravdano boji za svoj život.

Majka bi trebala prestati sa tim svojim noćnim izletima

Djevojka je svjesna da živi pod krovom žene dok joj je dečko u zatvoru i da ova može raditi u svojoj kući što želi. No, ne živimo više stoljećima prije kada se trpjelo nasilje u bilo kojem obliku, pa djevojka razmišlja koliko je zapravo njen strah velik jer se boji da ta žena ne poduzme tokom noći i nešto više od izgovaranja ružnih riječi.

Mržnja koju ta majka gaji prema djevojci svog sina mogla bi se izmaknuti kontroli i dovesti do veće tragedije. A osjećaj da vas netko ophodi dok spavate, netko tko vas doista mrzi nije nimalo ugodan osjećaj.

Djevojka je na sto muka jer ako majka sazna za snimku, a mogla bi jer je djevojka snimku stavila na društvenu mrežu, mira neće biti. S druge strane javno objavljen snimak nepobitan je dokaz onoga što se dešava noću dok djevojka spava. Te djevojka smatra da ako joj se nešto i dogodi postoje snimljeni tragovi koji će ukazati na krivca direktno.


Tagovi: