Lidl katalog

Zanimljivosti

Lidl katalog

Lidl katalog prehrambeni

Lidl katalog je namijenjen kupcima kako bi ih informirao o asortimanu u ponudi ovog trgovačkog lanca i akcijama popusta koje nude na dnevnoj i tjednoj bazi.

Lidl katalog sa prehrambenim proizvodima je podijeljen u nekoliko sekcija kojima jasno prezentira proizvode prema vrstama proizvoda i prema vrstama popusta koji su u akciji. S obzirom da je većim djelom Lidl trgovina prehrambeni lanac, naslovnicu zauzima dio koji se zove Super 5 Top brendovi koji nude određene proizvode po Lidl cijeni koja je jednaka u svim prodavaonicama širom Hrvatske.

Super svježa Lidlova tržnica ima u ponudi voće i povrće, dok mesnica nudi svježe i smrznuto meso, a Super svježa Lidlova pekara je opremljena pekarskim i mlinarskim proizvodima vrhunske kvalitete po povoljnim cijenama. U okviru nagradne igre Podravka Lidl je uključio i dio u katalog pod nazivom Podravka proizvodima se opremi sa povoljnim akcijskim cijenama Podravkinih proizvoda.

Ukoliko putem Lidl aplikacije pozovete i svoje prijatelje dio kataloga Lidl Plus nudi dodatne popuste ukoliko dovedete svoje prijatelje u kupovinu kod Lidla. Rubrika Top brendovi ima u ponudi najprodavanije proizvode određenih brendova po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Lidl katalog neprehrambeni

Lidl katalog koji je namijenjen za neprehrambene proizvode također ima svoje posebne rubrike koje su tematske. Rubrika Moji najdraži trenuci odmora u svojoj ponudi ima proizvode koji su namijenjeni odmoru kao što je posteljina, pidžame, papuče, deke i slično.

Philips po Lidl cijeni je rubrika namijenjena proizvođačima da mogu ponuditi svoje proizvode po nižim cijenama od njihovih uobičajenih cijena na tržištu. Rubrika praktično i jednostavno nudi praktična pomagala u kućanstvu. Najbolje za moju bebu naslov rubrike sam govori da su u ponudi proizvodi koji su najbolji za vašu bebu. Omiljeni kuhinjski pomagači vam na tjednoj bazi nude kuhinjske aparate po povoljnim cijenama poput kafe aparata ili na primjer friteze.

Ti to možeš je naziv rubrike kojom se nude razni alati i strojevi za kućnu radinost i popravljanje ili izradu. Rubrika Za topao i ugodan osjećaj je sezonska rubrika, primjerice sada nastupaju zimski mjeseci pa se nude zimske jakne, veste, i sve što će nas ugrijati tokom zime. Ljetna varijanta nudi sve za ljetne mjesece. Sve je igra i pustolovina obogaćena je ponuda odjeće za djecu, dok rubrika COOL dodaci za moj dom ima mjesto kod Lidl katalog-a na kraju i posvećena je dodacima kojim uljepšavamo i ukrašavamo svoj dom.

Lidl katalog gdje ga naći

Lidl katalog se može pronaći u svakoj prodavaonici Lidlovog lanca trgovina. Uobičajeno ih nalazimo ili na ulazu u trgovinu ili na izlazu iz trgovine. Katalozi su štampani u boji na tankom papiru, živih boja i jasno istaknutim akcijskim cijenama koje se katalogom nude. Ako ste već i obavili kupovinu uzmite katalog jer dok ste još u blizini trgovine prelistajte katalog, možda vam je promaknula neka akcijska cijena proizvoda koja vam treba.

Lidl katalog se može pronaći i na internetskim stranicama. Prvo ga možete pronaći na službenim stranicama Lidl kompanije. Na web stranicama katalog je jasno podijeljen u rubrike i identično izgleda kao i printana verzija kataloga. Na web stranicama možete pratiti katalog ovog lanca iz tjedna u tjedan i akcije koje nude.

Osim na službenoj web stranici Lidl trgovine katalog možete pronaći i na drugim web mjestima koja su isključivo namijenjena praćenju kataloga glavnih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Na taj način možete pogledati što se gdje nudi i po kojim cijenama, te usporediti cijene i akcije. Nakon što usporedite cijene uvjerit ćete se da Lidl ima najpovoljnije cijene uz vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda.
Tagovi: