Kredit s najmanjom kamatom

Financije

Kredit s najmanjom kamatom

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 05.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Osobni kredit s najmanjom kamatom

Osobni krediti najbrže su rastuća kategorija duga, povećavajući se za oko 12% u odnosu na prošlu godinu od 2015. To je dijelom i zbog porasta fintech i peer-to-peer tvrtki za kredit koje čine pristup tim kreditima jeftinijim i lakšim nego ikad prije. Ipak, svima je najdraži kredit s najmanjom kamatom.

Oblik kredita na rate, osobni krediti moraju se redovito vraćati tijekom određenog vremenskog razdoblja. Mnogi ih vide kao pristupačnu alternativu kreditnim karticama, jer osobni zajmovi često imaju niže kamatne stope od kreditnih kartica, a potrošači ih mogu koristiti za financiranje gotovo svih vrsta troškova, od obnove domova do troškova preseljenja. Ali to ne znači da su besplatan novac. Godišnji iznosi osobnih kredita u prosjeku su 9, 34%, prema najnovijim podacima. U međuvremenu, prosječna kamatna stopa na kreditnu karticu iznosi oko 16, 43%.

Pregledali smo ključne čimbenike poput kamatnih stopa, naknada, iznosa zajma i ponuđenih duljina rokova, plus ostale značajke, uključujući način raspodjele sredstava, popuste pri automatskom plaćanju, korisničku uslugu i brzinu dobivanja sredstava, kako bi za vas otkrili koji je kredit s najmanjom kamatom.

Kako se kvalificirati za kredit s najmanjom kamatom

Kamatne stope na kredite mogu se jako razlikovati ovisno o zajmodavcima koje razmatrate i vašoj moći zaduživanja.

Prosječna godišnja postotna stopa na dvogodišnji osobni kredit kod komercijalne banke iznosila je 9, 3% u trećem tromjesečju 2020. godine, pokazuju podaci. Iako prosječna stopa nije previsoka, neki zajmodavci za osobne kredite nude kredite s godišnjim postotkom do 36%. Ostali zajmodavci mogu naplatiti čak i više stope od one ako imate lošu kreditnu sposobnost.

Kvalificiranje za kredit s najmanjom kamatom, onaj s prosječnom stopom i onaj s nebeskom stopom često se svodi na vašu kreditnu povijest i kreditne rezultate. Općenito, što su vaše kreditne ocjene veće, veća je vjerojatnost da ćete se kvalificirati za kredit s nižim ili konkurentnijim stopama. I što su niže kreditne ocjene, to je veća vjerojatnost da ćete se suočiti s višim kamatnim stopama. Prije nego što se prijavite za osobni kredit, pročitajte kako biste saznali više o zajmodavcima s nižim stopama osobnog zajma i nekoliko savjeta kako se pretkvalificirati za kredit s najmanjom kamatom.

Kredit s najmanjom kamatom ovisno o namjeni

Različite mogućnosti financiranja za hitri kredit, poput osobnih kredita, kreditnih kartica i hipoteka, mogu se isporučiti s različitim rasponima kamatnih stopa. Ovdje su trenutne prosječne kamatne stope komercijalnih banaka za treće tromjesečje 2020. godine na osobne zajmove u usporedbi s auto kreditima i kreditnim karticama. Ovisno o vrsti svrhe kredita, tako se pomiče i kredit s najmanjom kamatom: osobni kredit (dvogodišnji) 9, 3%, kredit za novi auto (četverogodišnji) 5%, kreditna kartica 14, 6%.

Ako kupujete automobil, možda ćete dobiti bolju stopu financirajući ga auto kreditom nego osobnim kreditom. Ali ta se ista logika možda neće odnositi na osobni kredit u odnosu na kreditnu karticu. To je zato što je kreditna kartica oblik revolving kredita. A ako vaša kartica ima poček, nećete morati plaćati kamate na kupnje sve dok svaki mjesec u cijelosti i na vrijeme podmirujete svoj saldo. Kada se uspoređuju osobne stope kredita s drugim opcijama, poput auto kredita i kredita do dana primanja – koji mogu imati naknade koje se mogu izjednačiti s kamatnim stopama od oko 300% ili više – jaz je puno veći kada je u pitanju kredit s najmanjom kamatom.

Tagovi: