Kredit na ostatak primanja

Financije

Kredit na ostatak primanja

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 01.12.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kredit na ostatak primanja

Kredit na ostatak primanja je kredit koji ćete podići uz već postojeće kredite ili pozajmice koje imate. Kreditna agencija koja će vam odobravati ovakvu vrstu kredita neće provjeravati vašu kreditnu sposobnost, niti će vas tražiti platne liste ili potvrde poslodavca o zaposlenju i vrsti zaposlenja.

Kredit na ostatak primanja ćete biti prisiljeni dignuti uz postojeći kredit ukoliko vam hitno treba novac, no trebati biti svjesni da i taj kredit tebe otplaćivati na vrijeme kao i postojeći kredit ili kredite koje imate. Ova vrsta kredita nije vezana uz ovršni zakon, što znači da možete dignuti kredita više od jedne četvrtine plaće kako to propisuje ovršni zakon za druge vrste kredita.

No, naravno da ne možete dizati novi kredit do pune visine svoje plaće jer onda nećete imati sredstva za život. Preporučuje se osobama sa manjim primanjima da uvijek ostave slobodno dio primanja od kojih će moći pokrivati svoj egzistencijalni minimum, odnosno pokrivati osnovne životne troškove.

Kredit na ostatak primanja vrste

Postoje različite vrste kredita koji se tretiraju kao kredit na ostatak primanja. Ovo može biti gotovinski kredit do iznosa 40.000 eura za koji vas neće tražiti jamce i depozite a ovaj maksimalan iznos ćete moći dignuti ako ste zaposleni jer to će biti garancija da kredit možete otplaćivati. Ukoliko ste pod blokadom ili želite refinancirati postojeće kredite i zaduživanja po kreditnim karticama, te minusu na tekućem računu možete kredit na ostatak primanja koristiti kao kredit za refinanciranje kojim ćete zatvoriti sve postojeće obaveze i ovaj novi kredit otplaćivati na dogovoreni rok otplate u skladu sa vašim primanjima kako rata kredita ne bi bila nemoguće opterećenje za vašu egzistenciju.

No ova vrsta kredita može biti i bilo koja vrsta nenamjenskog kredita na ostatak vaših primanja s time da morate zadržati dio primanja za egzistencijalni minimum kako biste mogli preživjeti. Kod ovakvih kredita brza isplata je prednost uz to što se ne provjerava kreditna sposobnost kao kod bankovnih kredita.

Kredit na ostatak primanja kako realizirati

Kako realizirati kredit na ostatak primanja? Kreditne agencije koje se legalno bave posredovanjem potrošačkim kreditima mogu vam omogućiti ove vrste kredita. Možete poslati online zahtjev za kreditom ili doći osobno u poslovnicu agencija. Na internetu možete pronaći jako puno kreditno financijskih tvrtki, agencija koje će vam vrlo brzo i jednostavno omogućiti kredit na ostatak primanja.

Usporedite uvjete kao što su kamatna stopa, rok otplate, instrumente osiguranja plaćanja, naknade za dizanje kredita i slično. Odaberite kreditora koji vam daje najpovoljnije uvjete jer vama je u interesu da platite manji iznos kamate koji će vam biti obračunato i uračunato u otplatnu ratu.

Ovisno o iznosu kredita i visini vaših primanja uvijek će vas pitati kolika su vam primanja jer ne možete dizati kredit na način da vam od primanja ne ostane novaca za život. Stoga se ovakvi krediti određuju do maksimalno polovine vaših primanja ukoliko su vam primanja mala, no ako su vaša primanja visoka vi bez problema možete dignuti i veće iznose kredita na rok otplate 10 ili 15 godina.

Tagovi: