Kako znati da žena ima ljubavnika

Kako znati da žena ima ljubavnika

Postoji li ljubavnik u njenom životu?

Ljubavna nevjera sa sobom nosi duboku emocionalnu bol za osobu koja je pretrpjela prevaru, ostavljajući trajne emocionalne ožiljke. Obje strane, muškarci i žene, intenzivno traže znakove nevjere kako bi ih prepoznali i razumjeli. Kako biste saznali postoji li ljubavnik kod Vaše partnerice, obratiti pozornost na karakteristične znakove koji ukazuju na prevaru. Ako je primijetite iznenadnu promjenu u njenom ponašanju, na primjer postaje raspoložena, pjevuši bez razloga, izgleda odmorno i vitko, postaje privlačnija, prestaje prigovarati, djeluje sretnije i zadovoljnije, ulaže dodatan trud u svoj izgled, postaje manje zahtjevna i općenito se drastično mijenja, to sve mogu ukazivati na to da postoji ljubavnik u njenom životu. Dodatno, ako primijetite da više ne provodi vrijeme na telefonu pred Vama, mijenja svoje društvo, mijenja frizuru, često kupuje novu odjeću, rijetko želi biti intimna s vama, prestaje pokazivati nježnost prema vama, često kasni s posla i postaje svadljiva ili sklonija suzama kad je pitate o bilo čemu, to su također pokazatelji koji upućuju na moguću prevaru.

Kako znati da postoji ljubavnik?

Mnogi suptilni znakovi mogu ukazivati na to da postoji ljubavnik u njenom životu. Primijeti ćete da, dok razgovarate, izbjegava Vas gledati u oči, često trepće, odmiče pogled ili skriva oči, što može ukazivati na nelagodu, laž ili strah od razotkrivanja. Također, na javnim mjestima, može često neprestano dirati kosu, što nesvjesno čini kako bi privukla pozornost drugih muškaraca, čak i kad ste zajedno. Kako biste znali da je vaša partnerica spavala s nekim drugim, obratite pažnju na znakove poput stalne žeđi, iako nema dijabetesa, te na to da su Vaši seksualni odnosi postali rjeđi. To su znakovi intenzivnog i strastvenog seksualnog života s drugom osobom, koji može rezultirati povećanim orgazmima i suhoćom tijela, što može potaknuti traženje tekućine ili kisele hrane koja potiče lučenje sline i ublažava osjećaj suhoće. Ako primijetite da je kupila novo seksi rublje, ali ga nikada nije nosila za Vas, to može biti još jedan znak da postoji ljubavnik. Također, njene oči mogu zračiti neobičnim sjajem kad je uhvatite nespremnu, a često djeluje sanjarski i zamišljeno, a kada postavite izravna pitanja onda se zacrveni i postaje zbunjena.

Znakovi da postoji ljubavnik kod Vaše žene

Muškarci suptilno mogu osjetiti miris seksualnog uzbuđenja kod žene, a ako je Vaša partnerica bila u blizini druge osobe, odnosno ljubavnik, s kojom je bila intimna, taj miris strasti može se i dalje osjećati na njoj. Ovo se može objasniti utjecajem feromona, koji su kemijske tvari povezane s uzbuđenjem i privlačnošću. Dakle, ako ste iznenada pored žene koja je seksualno uzbuđena, muškarac može iskusiti spontanu erekciju, jer su feromoni u zraku potaknuli njegovu reakciju na njezino uzbuđenje. Miris seksualno uzbuđene žene može biti izuzetno privlačan, pa ako imate sumnje u vjernost svoje partnerice, možete nesvjesno osjetiti tu privlačnost prema njoj, čak i ako vas prevara boli. Uz sve ostale znakove da postoji ljubavnik u njenom životu, miris može biti dodatna potvrda da se promjene koje primjećujete nisu beznačajne. Posebno ako primijetite da se u krevetu ponaša iznenada iskusnije i samopouzdano, može vas natjerati da se zapitate gdje je ta njezina skrivena strana bila do sada.


Tagovi: