Kako znati da mu je stalo nakon prekida

Kako znati da mu je stalo nakon prekida

Što učiniti kada se dogodi prekid?

Prekid veze donosi sa sobom duboku emotivnu bol, koja oba partnera pogađa na različite načine. Nakon prekida, preplavljeni smo mješavinom emocija, kao što su tuga, zbunjenost, razočarenje i ljutnja. Ovo posebno pogađa partnere u čijem je slučaju njihov partner prekinuo s njima. U tom stanju, često tragamo za znakovima koji bi ukazali na to da bivši partner još uvijek osjeća određene emocije prema nama i da veza možda nije zauvijek završena. Veoma je bitno napomenuti da prekid često utječe na oba partnera različito, pri čemu žene često otvorenije razgovaraju o svojim emocijama s prijateljicama i obitelji, dok muškarci često zadržavaju svoje osjećaje za sebe, to može dovesti do različitih načina izražavanja osjećaja i oporavka od prekida. Iako nije lako razaznati stvarne osjećaje bivšeg partnera nakon prekida, postoje neki znakovi koji mogu ukazivati na to da još uvijek postoji određena emocionalna veza. U sljedećem dijelu članka ćemo otkriti kako prepoznati da mu je stalo nakon prekida veze.

Je li pametno ostati u kontaktu nakon što se dogodio prekid?

Svaka veza započinje kao rezultat neobaveznog flerta i opuštenog razgovora, bilo da se to dogodilo tijekom zajedničke kave, na susretu na stanici ili tijekom pauze. Na početku, čini se kao da će ta veza trajati vječno, možda čak i rezultirati brakom i osnivanjem obitelji. Međutim, stvarnost je takva da veze često završe, a prekid nije nikada lak, ni za jednog od partnera. Pritom, bitno je napomenuti da se muškarci i žene različito nose s prekidom. Muškarcima često treba znatno više vremena da se oporave, a ponekad se čini da nikada potpuno ne prebole taj gubitak. Kako saznati da muškarcu još uvijek stalo nakon prekida i da li još uvijek razmišlja o vama? Jedan od pokazatelja može biti kada muškarac nakon prekida počne izlaziti s ženama koje su potpuno različite od vas. To može sugerirati da još nije prebolio prekid i da pokušava zamijeniti tu prazninu novim iskustvima. Također, pratiti njegove aktivnosti na društvenim mrežama može dati neke naznake. Ako i dalje prati Vaše profile, lajka vaše objave i ostavlja komentare, to može ukazivati na to da još uvijek osjeća određene emocije prema vama. Ako je također vrlo aktivan na društvenim mrežama i redovito objavljuje sadržaj s izlazaka i drugih aktivnosti, to može biti pokušaj prikrivanja stvarnih osjećaja i prebolijevanja prekida, unatoč vanjskom dojmu.

Konačni prekid ili nada za obnovu veze?

Prepoznavanje znakova da mu je stalo nakon prekida može se bazirati na suptilnim promjenama. Ako ste dulje vrijeme bili s partnerom, vjerojatno ste razmijenili neke osobne stvari ili međusobno posuđivali nešto. Nakon što se dogodio prekid veze, uobičajeno je vratiti te predmete, no ako vaš bivši partner ne žuri vratiti vaše stvari ili vrati samo dio njih, to može ukazivati na njegovu želju za očuvanjem veze, možda čak i tajnom nadom da će se ponovno pomiriti. Nakon prekida, mnogi ljudi donose značajne promjene u svom životu, kao što započinju novi posao, sele se na drugu lokaciju, proširuju svoj društveni krug, upisuju fakultet, mijenjaju svoj izgled i slično. No, ako primijetite da Vaš bivši partner ostao na istom mjestu i nije se značajno promijenio, to može sugerirati da još uvijek razmišlja o vama i čuva emocije prema vama. Također, i po načinu komunikacije možete primijetiti je li mu stalo do Vas nakon što se dogodio prekid. Ako Vas i dalje kontaktira, to ukazuje na to da mu nedostajete te da ste mu i dalje bitna u njegovom životu. No, ako prekine svaki oblik komunikacije s Vama, vrati vam sve što vam pripada i krene dalje s vlastitim životom, to može biti jasan znak da je veza zaista završena i da se nema čemu nadati.


Tagovi: