Kako znati da je muškarac spavao sa drugom

Kako znati da je muškarac spavao sa drugom

Nevjeran muškarac odaje sam sebe

Prvo se uvuče neka dosada između vas dvoje, povjerujete da je monotonija posljedica navike, ali onda shvatite da nešto "ne štima" i počnete obraćati više pozornosti na sitnice. Ako pažljivo pratite, otkrit ćete kako nevjeran muškarac odaje sam sebe kroz gomilu detalja koje u životnoj strci i zbrci ranije ni primjećivali niste. Zanemaruje vas, ignorira vaše pokušaje da započnete razgovor, mobitel nosi svud sa sobom po kući ili ga skriva, dugo potiho telefonira ili tipka.

Muškarac koji vara, najedanput počinje kupovati biranu odjeću i obuću, dotjeruje se i kada kaže da ide samo po cigarete, stalno odlazi od kuće pod izlikom da ovom ili onom prijatelju treba nešto pomoći. Dolazi kući sve kasnije, po kući hoda bahato razgolićen kao da je osvojio svijet, na svako vaše pitanje odgovara svadljivo i uvredljivo, često vas kritizira i optužuje bez razloga, čak vas vrijeđa, ponižava i prijeti samo da vas spriječi u postavljanju pitanja koja imate pravo postaviti.

Kada muškarac vara mijenja puno toga

Ako vas seksualno izbjegava, uvijek je umoran, u krevetu vam okreće leđa, leži na distanci da izbjegne i slučajne dodire, sebično i razbacano zauzme cijelu bračnu postelju ne brinući se što vi ležite na samom rubu te postelje, kada muškarac vara mijenja puno toga. Može promijeniti svoju mušku kozmetiku i proizvode za higijenu, izabrati novi miris, a čak i ako ne koristi neki miris, mirisat će na drugu ženu i njezine mirise, njegov tjelesni miris će biti drugačiji.

Muškarac koji vara izbjegava svaki razgovor, kad misli da ga ne vidite i ne čujete bezrazložno je veseo i čak pjevuši, što nikada nije činio. NJegov tjelesni miris je promijenjen i zbog toga jer i njegov znoj ima drugačiji miris, možda miris zadovoljna muškarca. Otklonit će svaki vaš pokušaj da mu se seksualno približite, izgovarat će se umorom i iscrpljenošću, a ako i pristane reda radi, odnos može biti neuspješan jer mu puca erekcija, vjerojatno zato što vas ne želi.

Kada se nemaran muškarac počne stalno tuširati

Otkada ste zajedno imate s njim problema oko nagovaranja da se okupa, a onda se najedanput počne uređivati i dotjerivati kao neki pubertetlija, vrijeme je da se zapitate što se događa. Kada se nemaran muškarac počne stalno tuširati, ujutro da ode od kuće čist i namirisan i kad se vrati kući da spere strane mirise sa sebe, možete biti sigurni da se iza tog silnog uređivanja i napadaja čistoće krije neka žena za koju se dotjeruje.

Probudite se, ako je vaš zapušteni i neobrijani muškarac postao svoja vlastita suprotnost to su znakovi za uzbunu. Možda naiđete čak i na ljubavne ugrize ako ih potražite, možda na njegovoj odjeći otkrijete tragove ruža ili vlasi tuđe kose. Više nema papirića po džepovima i sve njegove tajne su u telefonu, a muškarci znaju biti nemarni i ne bristi dokaze, kao da podsvjesno žele biti razotkriveni. Možda u njegovom autu nađete neoborive dokaze, zaboravljen šal, izgubljenu naušnicu, novu deku u njegovom prtljažniku.


Tagovi: