Kako započeti razgovor s curom

Ljubav i veze

Kako započeti razgovor s curom

Kako započeti razgovor s curom koju želite upoznati?

Ako niste sigurni u to kako započeti razgovor s curom koja vam se sviđa, istina je da se usporavate. Savjeti poput budite stvarni, budite vi i samo krenite bez plana zvuče izvedivo, no znamo kako je uvijek lakše reći nego učiniti. Kako započeti razgovor s curom koju želite upoznati? Mnogi još tvrde kako je old school način najbolji način za upoznavanje, točnije kako je najbolje jednostavno priči curi i započeti razgovor ili joj poslati piće na svoj račun.

Navedeni pristup je prilično samouvjeren potez sa strane muškarca, no cura si ovakav pristup može protumačiti na dva načina. Da ste puni sebe i da mislite kako svaka cura pada na ovakav pristup, i da ste pomalo jezivi jer ste ju promatrali. Što je potrebno napraviti kako bi se izbjeglo takvo mišljenje sa strane cure? Prije nego odlučite ući u njen osobni prostor uspostavite kontakt s očima i nasmijte se, po samoj gestikulaciji njenog lica vidjet ćete da li ona odobrava prilazak ili ne.

Nikada nemojte prilaziti curi ukoliko je ona u društvu svojih prijatelja, niti jedna cura neće otići sa strane kako bi upoznala nekog novog dok se zabavlja. Recimo da je djevojka svojom gestikulacijom lica dala do znanja da je u redu da joj priđete, kako započeti razgovor? Potrebno je izbjegavati loše ulete, puno se smijati i voditi male razgovore s pitanjima na koje vas zaista zanimaju odgovori.

Kako započeti razgovor s curom preko društvenih medija?

Razgovor uživo i razgovor preko društvenih medija i raznih aplikacija se svakako razlikuje, što naravno ne znači da ne treba paziti u načinu pristupa. Kako započeti razgovor s curom preko društvenih medija? Uzmimo za primjer Facebook ili Instagram, ako ste pronašli curu koja vas zanima ili ona vas to znači da već u početku imate zajednički sadržaj koji vas zanima.

Većina ovakvih razgovora preko poruka završe na kavi, no kako bi to postigli ipak morate obratiti pažnju na par osnovnih smjernica. Kada ste vi ta osoba koja želi stupiti u kontakt s curom, potrebno je pripaziti na to što ćete napisati u uvodnoj poruci koja će dovesti do razgovora. Želite izbjeći bazične poruke tipa “Bok, kako si, vidio sam tvoj profil i čini mi se kako imamo puno toga zajedničkog”, zašto? Ovakva poruka ostavlja dojam da nešto tražite, i često će završiti s opcijom blokiranja ili ignoriranja.

Dat ćemo za primjer da je cura orijentirana na outdoor tematiku, tada je najpametnije započeti razgovor sa “Bok, oprosti na smetnji, vidio sam da si bila na izletu (na nekome mjestu), da li me možeš možda savjetovati što da vidim tamo”. Ono što je zgodno kod društvenih mreža je to što možete pobliže upoznati curu s kojom želite ući u razgovor, što znači da je sam proces kako započeti razgovor s curom jednostavniji nego uživo.

Kako započeti razgovor s curom i izdvojiti se od ostalih?

Postoje određene ključne točke koje morate imati na umu ukoliko započinjete razgovor uživo ili preko chat opcije na društvenim mrežama. Samouvjerenost je poželjna, no pretjerana samouvjerenost može ubiti kontakt. Kada ste shvatili kako započeti razgovor s curom bitno je pomalo i biti tajanstven no uvijek nasmiješen. Djevojke vole blagu dozu misterije i sramežljivosti, po tome vide da se oko dečka treba potruditi i da se ne servira na “izvolite”.

Ukoliko vodite razgovor preko chat opcije, tada je važno izbjegavati komplimente na njene slike jer ćete se u samome početku odati kako ste prelistali cijeli njen profil. Bilo da je razgovor uživo ili preko chat opcije, “Hey” nikako nije način kako započeti razgovor s curom. Bok ili pozdrav je svakako pristojniji način. kod uspostavljanja prvog kontakta važno je izbjegavati previše pitanja.

Da, pitanja su poželjna ali ne i bombardiranje s njima. Njegujte započeti razgovor s nadopunom, primjerice ukoliko ona priča određenu zgodu nadovežite se sa sličnim iskustvom ili nabacite neku šalu. Mnogi misle kako nema puno mudrosti u načinu pristupa i načinu razgovora s curom, ali upravo s nepromišljenim načinom djelovanja vi dajete curi do znanja da niste dostojni njenog vremena.

Tagovi: