Kako zaboraviti bivšeg

Ljubav i veze

Kako zaboraviti bivšeg

Kako zaboraviti bivšeg

Iako zvuči malo grubo, ali nije svaka veza osuđena da traje vječno. Ponekad se zaljubite u osobu na prvu, no nakon nekog vremena provođenog u vezi shvatite da on nije za vas. Tada uslijedi prekid, koji je najgori dio koji morate preživjeti i preboljeti. Kako zaboraviti bivšeg nije lako za svakoga, te nam ponekad treba duže od očekivanog da prebolite osobu za koju ste smatrali da vam je cijeli svijet. Mnogi ne znaju kako zaboraviti bivšeg jednom za svagda, no ne brinite, jer ćemo vam mi ovdje pomoći kako da period nakon prekida prođe za vas što mirnije i lakše.

Nakon prekida nam um često zaluta prema bivšem i teško nam bude da se posve skoncentriramo na posao, učenje ili bilo koje druge obaveze. Zato mnogi kažu da je to najgori dio veze, i to onaj koji dođe nakon prekida veze. Zato samo nastavite čitati naš članak kako biste saznali kako preživjeti i oporaviti se nakon prekida.

Kako zaboraviti bivšeg jednom zauvijek

Svaki kraj nekog perioda nije lak, posebice kada se to radi o nečemu vezanim uz ljubav. Prekid nikada na padne samo tako jednostavno, niti ženi niti muškarcu, i svatko se na svoj način nosi s time. Često prekrivamo od drugih kako se zaista osjećamo i stavimo masku sa sretnim licem te se pretvaramo da je sve u redu, no zapravo u dubini duše nije nimalo.

Unutar svojeg privatnog društva zapravo plačemo i ne znamo kako zaboraviti bivšeg, bez obzira koliko je dugo vaša veza s njime trajala, bilo da je to bilo 10 mjeseci ili 10 godina. U tim trenucima nam misli stalno lutaju prema bivšem i stalno se prisjećamo onih lijepih i divnih trenutaka s njim. Kako zaboraviti bivšeg biste mogli jednom i zauvijek, bitno je da započnete proces čistke, odnosno da postepeno počnete micati sva sjećanja i stvari koje mogu vam odvratiti na njega i vaši sada prošlu vezu.

Kako zaboraviti bivšeg lako

Kako zaboraviti bivšeg možete započeti tako da počnete micati sve što vas na njega podsjeća. Bilo da se to radilo o slikama ili darovima, puno vam je bolje da ih uklonite iz vaše okoline, jer će vam tako biti puno lakše da ga prebolite i nastavite dalje sa svojim životom bez stalnog tugovanja za njim.

Ukoliko vaš um vam i dalje pred vama prikazuje sva lijepa sjećanja na vas, pokušajte se prisjetiti svega lošega što vam je napravio, kako biste vidjeli da nije sve bilo med i mlijeko u vezi. Na taj način ćete moći se postepeno oporaviti od prekida i vaš bivši će postati samo još jedan dio vaše prošlosti. Kako zaboraviti bivšeg možete ujedno kroz provođenje više vremena s vama najbitnijim osoba, te stoga malo izlazite van i družite jer će vam tako biti puno lakše, i ujedno pričajte o tome kako biste izbacili sve van što držite unutra.

Tagovi: