Kako vratiti izbrisanu poruku na Facebooku

Tech

Kako vratiti izbrisanu poruku na Facebooku

Kako vratiti izbrisanu poruku na Facebooku pomoću arhiviranja

Ako ste slučajno izbrisali poruku na Facebooku, ne brinite, postoji nekoliko načina kako je možete vratiti. Jedan od načina je arhiviranje poruke.

Kada arhivirate poruku, ona se ne briše već se samo skriva.

Arhivirane poruke možete pronaći u odjeljku “Arhiva poruka” koji se nalazi u izborniku “Poruke”.

Kako biste arhivirali poruku, jednostavno otvorite razgovor u kojem se nalazi poruka koju želite arhivirati. Kliknite na tri točke koje se nalaze u gornjem desnom kutu i odaberite opciju “Arhiviraj”. Poruka će se sada premjestiti u odjeljak “Arhiva poruka”.

Ako želite vratiti arhiviranu poruku, jednostavno otvorite odjeljak “Arhiva poruka” i pronađite poruku koju želite vratiti. Kliknite na tri točke koje se nalaze u gornjem desnom kutu i odaberite opciju “Vrati u glavni prikaz poruka”. Poruka će se sada vratiti u izvorni razgovor.

Važno je napomenuti da arhiviranje poruke nije isto što i brisanje poruke. Arhivirane poruke se ne brišu automatski nakon određenog vremena, već ostaju u arhivi dok ih ne odlučite izbrisati.

Ukratko, arhiviranje poruke na Facebooku je jedan od načina kako možete vratiti izbrisane poruke. Poruke se ne brišu već se samo skrivaju u odjeljku “Arhiva poruka”. Ako želite vratiti arhiviranu poruku, jednostavno je vratite u glavni prikaz poruka.

Kako vratiti izbrisanu poruku na Facebooku pomoću aplikacija

Ako niste arhivirali poruku prije nego ste je izbrisali, postoji još jedan način kako možete pokušati vratiti izbrisane poruke na Facebooku – korištenjem aplikacija.

Postoji nekoliko aplikacija koje tvrde da mogu vratiti izbrisane poruke na Facebooku, ali morate biti oprezni jer neke od njih mogu biti prevare ili sadržavati viruse.

Jedna od aplikacija koju možete isprobati je “Facebook Message Recovery Tool”.

Ova aplikacija tvrdi da može vratiti izbrisane poruke na Facebooku, ali zahtijeva da se prijavite na svoj Facebook račun putem aplikacije.

Kada se prijavite, aplikacija će skenirati vaš račun i pronaći izbrisane poruke. Međutim, ova aplikacija nije službeno odobrena od strane Facebooka i postoji rizik da se vaš račun može hakirati.

Druga aplikacija koju možete isprobati je “Data Recovery for Facebook”. Ova aplikacija također tvrdi da može vratiti izbrisane poruke na Facebooku, ali zahtijeva da se instalira na vaš uređaj.

Kada se aplikacija instalira, morate se prijaviti na svoj Facebook račun putem aplikacije.

Aplikacija će zatim skenirati vaš uređaj i pronaći izbrisane poruke. Međutim, ova aplikacija također nije službeno odobrena od strane Facebooka i postoji rizik da se vaš uređaj može zaraziti virusima.

Ukratko, korištenje aplikacija može biti rizično i ne preporučuje se. Ako ste izbrisali poruku na Facebooku, najbolje je pokušati je vratiti putem arhiviranja ili kontaktirati podršku korisničke službe.

Kako vratiti izbrisanu poruku na Facebooku pomoću podrške korisničke službe

Ako niste uspjeli vratiti izbrisane poruke na Facebooku putem arhiviranja ili pomoću aplikacija, možete se obratiti podršci korisničke službe.

Facebook ima tim za podršku korisničke službe koji vam može pomoći u rješavanju problema s vašim računom. Kako biste kontaktirali podršku korisničke službe, idite na stranicu “Pomoć i podrška” na Facebooku.

Tamo ćete pronaći odjeljak “Kontaktirajte nas” gdje možete odabrati vrstu problema s kojim se susrećete. Ako ne možete pronaći odgovarajuću kategoriju, možete se obratiti Facebooku putem e-pošte ili telefona.

Kada kontaktirate podršku korisničke službe, budite spremni dati im što više informacija o problemu s kojim se susrećete. Možda će vam zatražiti da im pošaljete informacije o računu, kao što su korisničko ime, e-adresa i broj telefona povezan s računom.

Podrška korisničke službe će pokušati pronaći rješenje za vaš problem, ali ne mogu jamčiti da će uspjeti vratiti izbrisane poruke na Facebooku.

Ukratko, ako niste uspjeli vratiti izbrisane poruke na Facebooku putem arhiviranja ili pomoću aplikacija, možete se obratiti podršci korisničke službe. Kontaktirajte ih putem stranice “Pomoć i podrška” na Facebooku i budite spremni dati im što više informacija o problemu s kojim se susrećete.
Tagovi: