Kako vezati maramu na glavu

Ljepota i zdravlje

Kako vezati maramu na glavu

Naučite kako vezati maramu na glavu

Moda je mnogima od nas veoma bitna, jer kroz nju možemo prikazati svoj osobni stil i kakvi jesmo kao ljudi. No, nisu samo komadi odjeće koje možete kombinirati i stvoriti outfit, već ujedno i modni dodaci vam mogu pomoći u tome da s njima obogatite svoj outfit i stvorite nešto novo s time. Među modnim dodacima koje možete dodati na vaš outfit i time ga upotpuniti su stvari poput nakita, remena, šešira, kapa, šalova pa tako i marama. Mnogi misle kako se marame mogu samo oko vrata svezati, ali zapravo ih možete bilo gdje metnuti, na zglob, na bokovima pa tako i na glavu.

Mnogi ne znaju kako vezati maramu na glavu, i to nije ništa čudno. A oni koji znaju misle da postoji jedan način za vezanje na glavu. Mi ćemo vam kroz ovaj članak reći kako vezati maramu na glavu možete i vi putem naših korisnih savjeta saznati!

Postoji više načina kako vezati maramu na glavu

Prije nego što vam otkrijemo kako vezati maramu na glavu možete i vi, najprije ćemo vam reći nešto više o tome što su marame te koji sve tipovi marama postoje. Marame su obično napravljene od pamuka te su veoma prozračne i lagane za nositi. Najčešće se nose tokom proljetnih, ljetnih i rano jesenskih dana, te ih nose i žene i muškarci.

Na ponudi možete pronaći više varijanti marama ovisno o vašemu stilu i ukusu. Imate klasičnu maramu u obliku kvadrata, maramu koja ima elastiku, te možete pronaći i tanke marame koje su debljine od okvirno 5 centimetri, te ujedno možete pronaći i velike marame i dugačke. Bez obzira koji vas stil zanima, moći ćete pronaći lako tip marame u vašem najdražoj boji ili paternu, posebice danas u online okruženju! Nastavite dalje čitati, jer ćemo vam u zadnjem i sljedećem paragrafu reći malo više o tome kako vezati maramu na glavu!

Savjeti za vezanje marame na glavu

Marama definitivno može uvelike pridonijeti vašem modnom outfitu! Stoga se isplati naučiti kako vezati maramu na glavu kako biste i vi mogli početi malo više eksperimentirati s modom i početi nositi, ako već niste, marame. Kako vezati maramu na glavu nije nimalo teško za naučiti, i vidjeti ćete samo kako će vam za to trebati samo par sekundi.

Prvi stil je česti kod muškaraca, a to je da samo preklopite maramu na trokut, položite na glavu te krajeve svežete u mali čvor na kraju tjemena. Drugi stil vezanje marame je uzmete tanku maramu, idete oko ruba vaše linije kose, te na sredini čela okrenete krajeve u polu čvor, te potom na donjem dijelu tjemena ga svežete i to je to! Ako hoćete, možete isprobati retro način vezanje marame, u kojemu trebate samo preklopiti maramu u oblik trokuta, vrh trokuta neka vam bude na kruni i krajeve svezati ispred. Ovo isto možete napraviti s većom maramom.

Tagovi: