Kako uplatiti na revolut karticu

Kako uplatiti na revolut karticu

Što je Revolut i kako uplatiti na Revolut?

Revolut predstavlja revolucionarnu alternativu tradicionalnim bankarskim uslugama, utemeljenu na inovativnoj mobilnoj aplikaciji. Ova platforma pruža korisnicima neviđenu slobodu u upravljanju njihovim financijama putem kartice i mobilne aplikacije. Jedna od ključnih prednosti Revoluta je brzina i jednostavnost procesa. Sposobnost trenutnog postavljanja računa omogućuje korisnicima da odmah započnu slanje novčanih transfera bez ikakvih naknada u čak 37 različitih valuta, direktno bankama diljem svijeta. Također, kako uplatiti na Revolut je moguće bez naknada u preko 140 valuta putem beskontaktne kartice. Jedna od najznačajnijih karakteristika Revoluta je mogućnost konverzije valuta po njihovom tečaju u stvarnom vremenu putem mobilne aplikacije. Ovo omogućuje korisnicima da brzo upravljaju svojim sredstvima, bez obzira na to gdje se nalaze i koji je trenutni devizni tečaj. Kako uplatiti na Revolut, korisnici dobivaju pristup Revolut kartici koju mogu koristiti na milijunima lokacija širom svijeta po Revolutovom realnom tečaju. Kartica automatski konvertira iznos u lokalnu valutu po njihovom tečaju, oslobađajući korisnike od briga oko valutnih razlika i troškova konverzije.

Kako uplatiti na Revolut i otvoriti svoj račun?

Kako uplatiti na Revolut, prvo trebate otvoriti račun. Prv korak je preuzimanje Revolut mobilne aplikacije s Google Play trgovine ili Apple App trgovine, ovisno o vrsti uređaja koji koristite. Nakon što preuzmete aplikaciju, otvorite je i započnite postupak registracije. Morat ćete unijeti svoju e-mail adresu i odabrati lozinku kako biste stvorili svoj Revolut račun. Revolut će zatražiti od vas da verificirate svoj identitet radi sigurnosnih razloga. Ovo se obično postiže putem fotografiranja važeće identifikacijske ispravei selfieja koji potvrđuje vaš identitet. Revolut nudi različite planove, uključujući besplatan osnovni plan i plaćene planove s dodatnim značajkama. Nakon što završite s registracijom i verifikacijom, kako uplatiti na Revolut račun možete obaviti putem bankovne uplate, kreditne ili debitne kartice. Ovo će vam omogućiti korištenje Revolut kartice i drugih značajki. Nakon što završite ove korake, vaš Revolut račun će biti spreman za korištenje. Moći ćete pristupiti svojoj kartici, mobilnoj aplikaciji i svim ostalim značajkama koje Revolut nudi za upravljanje vašim financijama.

Kako uplatiti na Revolut i isplatiti?

Kako uplatiti na Revolut i isplatiti s istog računa možete obaviti na više načina. Kako uplatiti na Revolut račun možete putem bankovne uplate. U aplikaciji ćete pronaći detalje svog Revolut računa, uključujući broj računa i potrebne podatke za uplatu. Također možete uplatiti novac na svoj Revolut račun korištenjem svoje kreditne ili debitne kartice. U aplikaciji odaberite opciju za uplatu karticom i unesite podatke kartice. Ako imate prijatelja ili obitelj koji također koriste Revolut, možete zatražiti prijenos novca s njihovog računa na vaš. Što se tiče isplate novca s Revolut računa, možete ga isplatiti na svoj bankovni račun. U aplikaciji unesite detalje bankovnog računa na koji želite prebaciti novac i iznos koji želite isplatiti. Revolut kartica omogućuje isplate gotovine na bankomatima diljem svijeta. Jednostavno koristite svoju Revolut karticu kao što biste koristili bilo koju drugu debitnu karticu. Možete koristiti svoju Revolut karticu za obavljanje kupovina u trgovinama, restoranima ili online trgovinama. Novac će biti odmah oduzet s vašeg Revolut računa.


Tagovi: