Kako ukrasiti tortu

Hrana i piće

Kako ukrasiti tortu

Evo kako ukrasiti tortu poput profesionalca!

Nakon što naučite kako ukrašavati tortu, biti ćete spremni za slavlje u svakom trenutku. Pokazat ćemo vam savjete za punjenje vrećice, izbor pravog smrzavanja, izradu trendi golih kolača i još mnogo toga. Za posebne prigode, nema boljeg deserta od ukusnog i savršeno ukrašenog kolača. Dok mnogi od nas uživaju u obilasku naše omiljene pekarnice za elegantnu poslasticu, apsolutno je moguće dobiti zapanjujuće rezultate upravo kod kuće. Sve što trebate naučiti kako ukrasiti tortu je nekoliko osnovnih alata (kladimo se da ih već imate u kuhinji) i malo strpljenja.

Odlična stvar kod dekoracije kolača je da ti stvarno ne treba tona namirnica da to učiniš kako treba Ovo je naš omiljeni alat za dekoraciju. Rotirajući stol ne samo da omogućuje da se torta rotira, nego baza koja ne propušta zadržava sve na svom mjestu dok ukrašavate. Ovaj alat je odličan za zaleđivanje kolača i cjevovodnih granica. Stoga nabavite rotirajući stol ako vas zanima kako ukrasiti tortu poput profesionalca.

Kako ukrasiti tortu kod kuće

Izrada prekrasne torte ne bi smjela biti frustrirajuća, nažalost znam da je to često, pogotovo kada nas nova tehnika ili posebni zahtjev prijatelja izvede iz zone komfora! Torta se može ukrasiti na razne načine. Ako vas zanima kako ukrasiti tortu kod kuće, trebali biste krenuti od što jednostavnijih načina dekoriranja bez da si nepotrebno otežate. Jedan od načina kako ukrasiti tortu je korištenje cvijeća.

Nisu svi cvjetovi sigurni za korištenje na torti. Ljepota u ovom slučaju nije najvažniji čimbenik. Neki cvjetovi mogu biti toksični ili sadrže pesticide. Najbolja stvar je koristiti domaće cvijeće iz vašeg vrta, Tako možete biti sigurni da su bez pesticida. Inače, ja bih predložiti ide na svoj pouzdani lokalni cvjećar i neka im preporučiti pravo cvijeće za vas koristiti. Slobodno iskoristite sve cvjetove koji se smatraju jestivim, kao što su koštice ili boražine, kosac, artičoke cvijet, lavanda, Mallow cvjetovi, krizanteme, orhideja, jestive ruže, divlje ruže, slatke geranije, divlje jagode. Stoga pristupite oprezno.

Kako ukrasiti tortu brzo i jednostavno

Ukrašavanje torte ima svoje čari ali isto tako može poći po zlu vrlo brzo. Ako vas zanima kako ukrasiti tortu da imate one prekrasne slojeve torte, morate voditi računa o određenim pravilima. Najvažnija stvar koju treba imati na umu je oblik. Želite imati ravne slojeve, jer nećete moći sakriti nikakve propuste u goloj torti. Što je još važnije, rubovi bi također trebali biti ravni. Dobar trik je peći tortu dan prije i, nakon što se ohladi, pokriti je plastičnom omotnicom i zamrznuti je preko noći. Time će se izbjeći razgradnja i miješanje slojeva sa smrzavanjem, što je čest problem pri sastavljanju slojne torte. Samo pazite da se torta potpuno odmrzne prije posluživanja. Uvijek možete iskoristiti i šlag kako bi ukrasili rub torte s vizualno primamljivim dodatkom. Ako vas i dalje zanima kako ukrasiti tortu, postoje brojni instrukcijski videozapisi koji vam mogu još više pomoći, jer katkada je teško taj proces opisati samo pomoću teksta.

Tagovi: