Kako ukloniti celulit

Adipostop sprej - prirodno regulira celulit

Učinkovito djeluju na masna tkiva
  • Aktivno sprječava rast i razvoj novih masnih stanica
  • Pruža snažan učinak njege
  • Reducira efekat narančine kore
  • Poboljšava teksturu kože
  • Omogućuje zaglađivanje kože
Kako ukloniti celulit

Kako ukloniti celulit i tko ga danas nema?

Tko danas nema celulita, iako u malim količinama prisutan je kod žena, više nego kod muškaraca zbog drugačije strukture potkožnog tkiva. Žene uglavnom kroje planove u rano proljeće kako ukloniti celulit prije nego se na ljeto skinu u kratke hlače ili suknje, kupaće kostime i otkriju veći dio tijela. Celulita može biti posvuda, ne samo na stražnjici i nogama, već i na rukama, trbuhu i drugdje.

Način kako ukloniti celulit nije u mahnitom treniranju od proljeća do ljeta, trčanju ili nekoj drugoj sportskoj aktivnosti. Da biste imali pravi učinak koji će biti vidljiv potrebno je djelovati u nekoliko smjerova. Vježbanje i tjelesna aktivnost u skladu sa vašim zdravstvenim stanjem svakako treba biti u primjeni.

No, nakon napornog vježbanja, ili duge šetnje kupka sa morskom soli odradit će detoksikaciju vašeg tijela. Nakon petnaestak minuta morska sol će pomoći da se iz vašeg tijela izbace toksini i opustit će vaše mišiće nakon tjelesne aktivnosti, a ujedno i opustiti vaš mozak koji će proizvoditi više dopamina koji će izazvati dobro raspoloženje i zadovoljstvo.

Kako ukloniti celulit prehrambenim trikovima

Čvrsta stražnjica, zategnuta koža i čvrsti mišići nogu i trbuha nešto je što želite? Pitate se kako ukloniti celulit koji se naslagao na pojedinim dijelovima vašeg tijela, manjak odjeće u javnosti za vas je nemoguća misija. Svatko se od nas barem jednom u životu našao pred ogledalom u neugodnom iznenađenju sa pojavom celulita.

Postoje sasvim prirodni načini kako ukloniti celulit, no rezultati nisu preko noći već ovi prehrambeni trikovi trebaju biti dio vaše višemjesečne prehrane. Jabučni ocat je poznat kao vrlo zdrava namirnica kao ljekovita jer njegovom konzumacijom izbacuju se toksini iz tijela i nakupljena tekućina iz područja bedara i trbuha. Osim toga bogat je kalcijem, magnezijem i kalijem koji pomažu u razgradnji masnih naslaga.

Kakao u tamnoj čokoladi i to barem u 80% udjelu je prirodni antioksidans koji razgrađuje masnoće i poboljšava cirkulaciju krvi u cijelom tijelu, te time i potiče stanice u organizmu na bolji rad cjelokupnog metabolizma. Chili paprika i kajenski papar sa B6 vitaminom učvrsti će vezivno tkivo, ali i regulirati osjećaj gladi i sitosti posebno kod hormonalnih promjena. Zeleni čaj je bogat vitaminima E i C, uz brojne minerale i antioksidanse, te je prirodni diuretik koji izbacuje suvišne tekućine iz tijela. Dodatak kolagena pomoći će kod hormonalnih promjena kada nastaje neravnoteža estrogena i progesterona kod žena, te uslijed toga se celulit i bore lakše stvaraju.

Kako ukloniti celulit kremama i masažama

Kreme i masaže su također načini kako ukloniti celulit na dijelovima tijela gdje se on pojavio. Međutim, kreme i gelovi nisu nimalo jeftini, pa uvijek možete sami kod kuće napraviti svoju kremu, gel ili losion od namirnica koje možda već i imate u svom domaćinstvu.

Za kremu protiv celulita potrebno vam je dvije žličice bademovog ulja i žlica zobene kaše, smjesu pomiješajte i laganim kružnim pokretima masirajte područje zahvaćeno celulitom za poboljšanje cirkulacije. Losion kojim ćete svakodnevno tretirati celulitna područja možete napraviti od sljedećih namirnica: jabuka, svježi krastavac, dvije mrkve, četvrtina glavice kupusa i malo limunovog soka, sve dobro izmiksajte. losion primjenjujte prije tuširanja svakodnevno, te nakon pola sata djelovanja se otuširajte. Ostatak možete držati u hladnjaku, nekoliko dana.

Masaža je također još jedan od načina kako ukloniti celulit jer se masažom potiče cirkulacija krvi u potkožnom tkivu gdje su se nagomilali toksini i masnoće. Uska odjeća će usporiti cirkulaciju pa je stoga izbjegavajte. Također izbjegavajte i lijekove protiv bolova jer oni nagomilavaju štetne toksine u tijelu.


Tagovi:

Adipostop sprej - prirodno regulira celulit

Učinkovito djeluju na masna tkiva
  • Aktivno sprječava rast i razvoj novih masnih stanica
  • Pruža snažan učinak njege
  • Reducira efekat narančine kore
  • Poboljšava teksturu kože
  • Omogućuje zaglađivanje kože