Kako spojiti maxtv to go na smart tv

Tech

Kako spojiti maxtv to go na smart tv

Znate li kako spojiti maxtv to go na smart tv?

Max tv jedan je od najpopularnijih tv – operatera s velikim brojem kanala i drugih usluga. Samorazumljivo je da ukoliko imate maxtv, sve te pogodnosti već znate. Isto tako, moguće je da ako ste tek dobili maxtv, da se pitate kako spojiti maxtv to go na smart tv. Tehnologije se razvijaju velikom brzinom i nova tehnološka rješenja nije uvijek lako pratiti. Do prije 15 godina, smart tv je zvučao kao pojam koji malo tko može razumjeti. Danas to postaje standard za televizore. Treba izaći u koštac s tako rapidnim napretkom tehnologije. Stoga ćemo vam u nastavku objasniti kako spojiti maxtv to go na smart tv. Najprije morate osigurati da vaš mobitel podržava maxtv opciju. Ako je tomu slučaj, već ste na pola puta. Ono što tada trebate napraviti jest spojiti mobitel s televizorom. To možete kroz postupak zrcaljena ekrana, tj. prijenosa ekrana, koji podržavaju gotovo svi smart televizori. Na taj način će se sadržaj vašeg mobitela prikazati na tv ekranu.

Evo kako spojiti maxtv to go na smart tv!

U nastavku ćemo vam iznijeti ni malo komplicirani postupak kako spojiti maxtv to go na smart tv. Radi se o lako shvatljivoj proceduri ako pažljivo pratite korak i ispunite određene uvjete u pogledu informatičke strukture. Najprije, kao što smo spomenuli, morate imati smart uređaj. Ako vam mobitel ili tablet ima instalirat android sustav, na dobrom ste putu da uspijete ovo napraviti. Zatim na vašem uređaju instalirajte maxtv to gu aplikaciju. Kada instalirate spomenutu aplikaciju, u njoj će vam biti ponuđeno da upišete korisničko ime i lozinku, tj. da se registrirate ukoliko još niste član. Za prijavu na sam račun unutar maxtv to go aplikacije morate upisati i svoj jedinstveni Telekom ID. To je ništa drugo nego korisničko ime koje Hrvatski Telekom nudi svojim korisnicima za pristup njihovim sadržajima. Ako vas pak zanima gdje možete gledati sadržaj, znajte da sadržaj možete gledati samo unutar RH ili na području EU. Ako vas zanima kako spojiti maxtv to go na smart tv, pročitajte detaljnije korake u idućem poglavlju

Detaljni koraci kako spojiti maxtv to go na smart tv

Ako vas zanima kako spojiti maxtv to go na smart tv, najprije morate preuzeti maxtv to go aplikacije na svoj smart tv. To možete napraviti preko servisa app store ili pak google play, ovisno o tome koji operacijski sustav vaš tv ima. Zatim, nakon što instalirate aplikaciju, potrebno je prijaviti se ili registrirati na istu. U tome će vam pomoći Telekom ID, jedinstveno korisničko ime koje HT daje svojim korisnicima. Nakon što se prijavite, nećete se više pitati kako spojiti maxtv to go na smart tv. Ako već niste spojeni, dovoljno je pratiti preostale korake koji vam se tamo nude kako biste pristupili svom najdražem sadržaju. Ukoliko imate još neke poteškoće, utoliko se možete obratiti službi za korisnike od Max Tva koji su na raspolaganju 0-24h. Jednom kad pristupite max tv sadržaju, možete premotavati emisije koje ste propustili, snimati najdraže filmove, naručivati filmove, gledati mnoštvo kanala te uživati u brojnim drugim pogodnostima!

Tagovi: