Kako smanjiti grudi bez operacije

Ljepota i zdravlje

Kako smanjiti grudi bez operacije

Kako smanjiti grudi bez operacije, mršavljenjem i odabrano prehranom

Bez obzira na vašu trenutnu tjelesnu težinu, ako odlučite smršaviti i uz to vježbate, sve se smanjuje i stanjuje prilično proporcionalno, pa i vaše grudi. Kako smanjiti grudi bez operacije, mršavljenjem i odabrano prehranom, ako su vam i nakon smanjenja tjelesne težine grudi još uvijek prevelike, provjerite koje namirnice pomažu njihovom dodatnom smanjenju. Reprogramirajte svoju prehranu na bazi tih odabranih namirnica koje će pomoći da grudi smanjite kod kuće, na potpuno prirodan način.

Napravite plan prehrane i držite ga se i obavezno vježbajte, hodajte, trčite, plivajte, umjesto liftom idite stepenicama. Kako smanjiti grudi bez operacije, smanjite unos kalorija u tijelo, pomažu riba i riblje ulje, kurkuma i pripravci od drveta neem, jaja i luk, neke vrste gljiva, đumbir, laneno sjeme, voćni sokovi od agruma (citrusi), zeleni čaj, orašasti plodovi, programirane vježbe samo za vas i specijalne masaže za smanjenje grudi. Pomažu i topli oblozi od zelenih (nedozrelih) glava maka koje se prelivene drže na vatri dok ne zakipe.

Kako smanjiti grudi bez operacije, postoje i razne kreme, masti, melemi i balzami

Koju god recepturu primjenjivali ne zaboravite uz to i vježbati, jer samo strpljivost, upornost i disciplina donose rezultate. Kako smanjiti grudi bez operacije, postoje i razne kreme, masti, melemi i balzami, s tim da ovakve preparate možete kupiti sami ili ih napraviti u kućnoj radinosti, a često ih u ponudi imaju kozmetički saloni, a saloni za masažu ih i koriste za smanjenje grudi. Naravno, dok ste na programu smanjivanja grudi nosite odjeću koja ih vizualno smanjuje, poput V izreza i potiče vas da ustrajete.

Naravno, ako imate velike grudi zbog genetike, nasljedno, jer ih je imala vaša majka, baka i druge žene u obitelji, možda je bolje da razmislite o operaciji smanjivanja grudi. Ako su vam grudi povećane zbog dojenja, pričekajte da se vaša beba skine s prsa, kad prestanete dojiti sve će se polako vratiti u normalu, pa i vaše grudi. Kako smanjiti grudi bez operacije ako su povećane zbog hormonalnih problema, tako da posjetite ginekologa i endokrinologa.

Kako smanjiti grudi bez operacije, mudrim izborom grudnjaka i stila odijevanja

Jedno vrijeme se veličina vaših grudi može kamuflirati na razne načine, ali, ako ne vježbate i ne pazite na prehranu, sjetite se da se masti koje unesemo hranom baš vole skladištiti i gomilati u vašim grudima. Kako smanjiti grudi bez operacije, mudrim izborom grudnjaka i stila odijevanja koji će manje ili više zamaskirati taj glomazni teret koji nosite svuda sa sobom i od kojeg vas već možda boli vratna kralježnica, a možda i cijela kičma.

Ako je do povećanja grudi došlo naglo, obratite se liječniku prije nego počnete istraživati kako smanjiti grudi bez operacije. Ako vam i nakon poroda i perioda dojenja ostanu prevelike grudi razgovarajte o tome sa svojim ginekologom, možda bi trebali još malo pričekati, možda vašem tijelu treba malo više vremena da se vrati u normalu. U svim navedenim slučajevima smijete i trebali bi redovito vježbati. Učlanite se u teretanu, neki u društvu lakše i s više volje vježbaju.

Tagovi: