Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću

 

Kako skinuti trepavice

Ljepota i zdravlje

Kako skinuti trepavice

Kako skinuti trepavice i novi trendovi

Svako novo doba donosi nove trendove. Nebitno o čemu se radi, nove generacije tražit će odmak od starijih, u potrazi za identitetom. Ljepota i uljepšavanje također ne može odoljeti novim trendovima i stalnim promjenama. Iako je ljepota u oku promatrača, ipak se može reći kako većina ljudi na neki način nesvjesno vjeruje trendovima. Razne stvari žene čine kako bi bile ljepše. Odavno šminkanje nije dovoljno, već se žene odlučuju na veće ili manje zahvate na tijelu, koji dulje ili kraće traju. Jedan od novijih trendova je i ugradnja trepavica. Umjetne trepavice su dugi niz godina u upotrebi, međutim danas se stavljaju na nešto drugačiji način i duže traju. Međutim isto kako ih treba staviti i ugraditi, treba znati kako skinuti trepavice. Kako skinuti trepavice važno je u kontekstu sigurnosti oka i kako ne bi skinuli vlastite prirodne trepavice. Najbolja opcija je skidanje trepavica prepustiti stručnim osobama u salonima za uljepšavanje, a ako se ipak odlučite to odraditi samostalno, budite oprezni.

Kako skinuti trepavice kod kuće

Ako želite znati kako skinuti trepavice kod kuće, evo načina i nekoliko savjeta. Prvo pravilo vezano za to kako skinuti trepavice na pravilan način, vezano je za redoslijed. Trepavice uvijek skidajte prije nego krenete sa svakodnevnom rutinom skidanja dnevne šminke. Ljepilo koje drži umjetne trepavice uklonite kvalitetnim sredstvom za uklanjanje šminke. Postoje razna sredstva koja možete kupiti u našim drogerijama. Na ovakvim stvarima nemojte štedjeti, jer se ipak radi o osjetljivom području, pa uvijek birajte kvalitetne proizvode. Za skidanje trepavica možete koristiti i home made pripravke. Za to će vam trebati omiljeno ulje, tipa kokosovo ili bademovo. Natopite tupfer bademovim ili kokosovim uljem, te tupferom prođite duž linije trepavica. Tada laganim pokretom odvojite umjetne trepavice od prirodnih. Ako osjetite da se umjetne trepavice ne odvajaju lagano, već vas čupka i boli, svakako još jednom ponovite korak sa natopljenim tupferom. Nakon što ste uklonili umjetne trepavice, možete nastaviti sa skidanjem ostale dnevne šminke sa lica.

Kako skinuti trepavice i kako ih čuvati

Kao što smo već naveli, umjetne trepavice se stavljaju i skidaju sa vrlo osjetljivog dijela lica, u blizini oka. Dakle treba biti oprezan kako ne bi ozlijedili ili inficirali oko. Zbog toga je osim toga kako skinuti trepavice, jako bitno kako sa njima postupati nakon što ih skinemo. Dodatni razlog zašto treba znati kako skinuti trepavice je njihova ponovna upotreba. Ako ste ih skinuli na kvalitetan način, bez da ste ih oštetili tada ćete ih moći ponovno koristiti. Kada jednom skinete trepavice, tada sa njih uklonite ostatke ljepila i ljepljive trake. Ljepljivu traku morat ćete pomalo oljuštiti. Trepavice operite toplom vodom i sapunom. Možete koristiti i odstranjivač šminke i to onaj tekući. Nakon pranja, dobro ih posušite. Na ovaj ćete način spriječiti stvaranje bakterija, pa ćete trepavice moći koristiti više puta. Također čišćenje umjetnih trepavica, produžit ćete njihov vijek trajanja. Svakako pokušajte kupovati nešto kvalitetnije umjetne trepavice, kako bi vam duže trajale.

Tagovi:

Miralash - pojačivać trepavica

Miralash je ključ za prirodno duge, guste i zavodljive trepavice.

  • produžuje trepavice
  • podebljava ih
  • potamnjuje
  • daje im čvrstoću