Kako se ljubiti sa dečkom

Kako se ljubiti sa dečkom

Kako se ljubiti sa dečkom ako vam je prvi put?

Bez obzira na to da li je cura već iskusna u ljubljenju ili ne, kako se ljubiti sa dečkom je uvijek pitanje koje prolazi kroz glavu kada je u pitanju novi dečko ili partner. Možda zvuči suludo, ali ne preferira svatko jednak način ljubljenja. Neki dečki vole senzualne i polagane poljupce, neki dečki vole strastveno i pomalo brže ljubljenje, neki preferiraju jezik neki ne.

Kako otkriti koji stil ljubljenja preferira određeni dečko? Trebate jednostavno probati. Kako se ljubiti sa dečkom je realni strah kada po prvi put idete poljubiti novog dečka, ne samo zato što ne znate kakav stil ljubljenja preferira, već i postoji onaj strah da ljubljenje ne ispadne nespretno, pogrešno. Svatko od nas ima svoj stil ljubljenja, i ako se stilovi razlikuju to je sasvim u redu, praksa čini savršenstvo.

Prvi poljubac ili prvo ozbiljnije ljubljenje s novim dečkom svakako može biti pomalo zastrašujuće iskustvo, no važno je i ukoliko se dogodi neka "nezgoda" samo nasmijati se. Ljubljenje je istraživanje, uživanje i zabava i tako mu se treba pristupiti. Previše ozbiljnosti nikada nije u redu. Filozofija ljubljenja je jednostavna, trebate se samo prepustiti i uživati.

Kako se ljubiti sa dečkom i što je dobro znati?

Kako izgleda savršeno ljubljenje? Ljubljenje bi trebalo biti istovremeno strastveno i nježno, partner bi trebao vješto mijenjati pokrete svoje glave i ljubiti svaki dio usana. Da li je jezik poželjan? Svakako, ali u granicama. Stisak poljupca na usne dečka bi trebao biti nježan i intenzivan ali opet ne prečvrst. Zvuči komplicirano? Ono što morate znati u cijelom procesu kako se ljubiti sa dečkom je da će svaki novi poljubac s novim dečkom biti sličan prvom poljupcu u vašem životu. Zašto?

Otkrivate novu osobu, ne znate ni sami što i kako i jedini način za saznati je da probate. Dečko će u većini slučajeva preuzeti inicijativu oko ljubljenja, tako da zaista su rijetki scenariji gdje cura prva kreče u akciju. Ukoliko dođe do takvog scenarija da je cura ta koja će prva poljubiti dečka onda je prilikom ljubljenja bitno da se probate što više uskladiti.

Ljubljenje je prva intimna stvar koju ćemo iskusiti s budućim partnerom, i upravo zato je bitno da si postavimo pitanje kako se ljubiti sa dečkom ili curom jer je upravo ljubljenje to što nas vodi u dublju intimu. Poljupci i ljubljenje su prvi način kako upoznajemo svog partnera, i u jednu ruku oni su iznimno važni jer pomoću njih otkrivamo kakvi smo.

Kako se ljubiti sa dečkom i da li postoji recept za ljubljenje?

Postoje osnovni savjeti koji vam mogu pomoći kako se ljubiti sa dečkom ili curom. Koji je tajni recept za dobro ljubljenje? Prvi korak u tajnom receptu za ljubljenje je svakako naginjanje prema strastvenom poljupcu koji u sebi sadrži raznolikost. Ovo znači da ponekad morate biti nježni, ponekad malo grublji. Poželjno je tu i tamo u strastvenom poljupcu ugristi partnera za usnicu ili stisnuti nos u partnerov obraz.

Strastveni poljubac je Francuski poljubac i on je neizbježan dio svakog ljubljenja. On je poput tanga, ponekad ćete voditi vi a ponekad partner. Krivo je mišljenje da se u francuskom poljupcu koristi samo jezik, trebaju se koristiti i usne i jezik kako bi se dobio savršen stil ljubljenja. Isto tako postoje i određene stvari koje je poželjno izbjegavati kada se ljubite s dečkom. Loš zadah je svakako nepoželjan, vodite brigu o tome da prije ljubljenja operete zube ili koristite žvakaće gume.

Izbjegavajte monotoniju u procesu ljubljenja, dopustite tempu, trajanju i intenzitetu da variraju. Vodite brigu o tome da ne unosite previše jezika u svako ljubljenje, i isto tako uposlite ruke dok se ljubite. Dodiri po licu, rukama, vratu, sve je dobrodošlo. Kako se ljubiti sa dečkom nije kvantna fizika, ono što je jedino bitno je da se uskladite i neka igre započnu.


Tagovi: