Kako se izvući iz dugova

Financije

Kako se izvući iz dugova

Zatraži brzi kreditAKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.03.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Evo kako se izvući iz dugova!

Biti zadužen je svakako jedan od najneugodnijih osjećaja. Imate osjećaj da niste slobodni, da vam je život ograničen, ne spavate mirno i sve što zaradite znate da ćete morati dati nekom. Ljudi u takvom stanju znaju upasti i u teška psihička stanja te im je potrebna pomoć. S obzirom da nismo ovlašteni provoditi psihoterapiju, način na koji možemo pomoći jest reći kako se izvući iz dugova. Bilo da je vaš dug izazvan pandemijom ili nekim drugim razlozima te se nalazite u financijskim poteškoćama, ne očajavajte jer uvijek postoji rješenje.

Npr. dobra vijest je što je Hrvatska udruga banaka pokrenula besplatna individualna savjetovanja koja provode financijski savjetnici te se održavaju u Fininoj poslovnici u Vukovarskoj 70 u Zagrebu. Budući da je prava informacija najbolji način kako se izvući iz dugova, savjetujemo vam da posjetite spomenuto savjetovanje. Tamo se nalaze vrhunski financijski stručnjaci koji će zasigurno svojim znanjem uspjeti doprijeti do rješenja za vaše financijske probleme.

Kako se izvući iz dugova pomoću ovih koraka

Život iznad svojih financijskih mogućnosti postaje sve češće obilježje modernog čovjeka. Prosječni čovjek se ne može oduprijeti raznim oglasima za povoljne kredite, nakon čeka upadaju u spiralu iz koje nema kraja, nakon čega se aktiviraju ovrhe i hipoteke. Znate i sami da je teško odreći se luksuza ili životnog stila na kojeg ste navikli.

Ne postoji bez veze uzrečica: da bog da imao pa nemao! Jednom kada dugovi započnu i kada krene teći zatezna kamata na takve dugove, izgleda kao da je situacija iz dana u dan sve nepovoljnija. Opravdano se pitate kako se izvući iz dugova? Na vašu sreću, uvijek postoji rješenje. Najprije, krenite koristiti gotovinu kako biste obavili kupovinu. Kada plaćate gotovinom, svjesniji ste koliko novca zaista trošite jer vam je on fizički u rukama. Isto tako, krenite zapisivat svoje financije da shvatite na što vam odlazi koliko novaca. To će vam pomoći da rasporedite budžet i uspijete nešto uštedjeti. To je jedan od načina kako se izvući iz dugova!

Kako se izvući iz dugova uz pomoć ovih financijskih lekcija!

Ako ste zaduženi i pitate se kako se izvući iz dugova, imamo nekoliko korisnih financijskih lekcija za vas. Ako se držite ovih savjeta, postoji mogućnost da se izvučete iz tog neugodnog stanja prouzrokovanog dugovima i nastavite s normalnim životom. Najprije, odvojite 10 % svoje plaće i investirajte ju u nešto. Kroz dugi niz godina ta mala svota će sve više rasti.

Npr. ako svaki mjesec uložite 70 eura, zbog kumulativnog učinka kamata i uloženog, za 15 godina ćete uštedjeti 20000 eura uz pretpostavku da vam je godišnja zarada samo 5 %. Drugi način kako se izvući iz dugova na brzi način, ili kako barem smanjiti dug jest reprogramiranjem duga. Točnije, ako nađete povoljniji kredit koji je isplativiji od vašeg trenutnog, uzmite taj kredit kako bi otplatili dosadašnji te na taj način budite povoljnije zaduženi no što ste bili. Pazite pritom na penale koji se eventualno plaćaju za prijevremenu otplatu kredita.
Tagovi: