Kako sakriti broj mobitela

Tech

Kako sakriti broj mobitela

Kako sakriti broj mobitela, najjednostavniji način koji funkcionira na svim mrežama i tipovima mobitela

Dogodi se i to češće nego što se misli da želite nazvati nekoga, ali ne želite da ta osoba odmah po broju zna da ste to vi, ne želite riskirati da vaš poziv bude odbijen, pa ili posuđujete nečiji tuđi mobitel ili tražite način kako zamaskirati svoj poziv sa svog mobitela, skrivanjem broja. Kako sakriti broj mobitela, najjednostavniji način koji funkcionira na svim mrežama i tipovima mobitelaje onaj da ukucate #31# ispred broja koji pozivate i osoba koju zovete neće znati tko ju zove, jer će na mjestu vašeg broja pisati “skriveni broj” ili “nepoznati broj”. Ovo nije trajno sakrivanje vašeg broja, nego kadgod želite sakriti svoj broj morate ponoviti ovu radnju. Kako sakriti broj mobitela, isto tako takvo sakrivanje vrijedi samo za poziv u kojem ste jednokratno sakrivanje aktivirali, ne vrijedi za ostale pozive s vašeg uređaja, a #31# morate utipkati svaki put i za poziv tog broja, ako i dalje želite sakrivati svoj broj.

Kako sakriti broj mobitela, trajno sakrivanje broja ili tajni broj

Neki korisnici imaju prave traumatske posljedice od agresivnih pozivatelja i jer ne žele više trpjeti maltretiranje, provokacije i zlostavljanja žele tajni broj koji mogu ugovoriti sa svojim teleoperaterom. Kako sakriti broj mobitela, trajno sakrivanje broja ili tajni broj, naravno, trajno sakrivanje svog broja možete urediti i sami na svom uređaju. Opcija skrivanja broja se mora aktivirati na vašem mobitelu u postavkama, a ova aktivacija se može i opozvati odnosno deaktivirati kada razlozi za skrivanje broja prestanu. Najvažnije je da znate da imate mogućnost skrivanja svog broja i da naučite kako je aktivirati kada i koliko je potrebno i kako je deaktivirati kada vam više ne bude trebala. Kako sakriti broj mobitela, nekim korisnicima sakrivanje broja može biti od životne važnosti, pogotovo ako ih netko proganja, prati i vreba. Svi mobiteli imaju tu mogućnost i svi bi je trebali naučiti koristiti, jer nikada ne znate kada vam može zatrebati, ne skrivate broj od prijatelja nego od onih koji vas ugrožavaju.

Kako sakriti broj mobitela, dvije opcije su dovoljne da budete nevidljivi kada vam to treba

Teroriziranje mobitelom ima dvije strane. Ponekad se vi želite sakriti od zlostavljača, tada aktivirate trajno skrivanje broja, koje ipak možete deaktivirati kada se zlostavljači izgube iz vašeg života. Ponekada želite poslati poruku osobi koja s vama iz bilo kojih razloga ne želi razgovarati i izbjegava vas, pa je jedini način da nazovete s tuđeg mobitela ili koristite kod #31# ispred broja koji pozivate za trenutno skrivanje broja. Kako sakriti broj mobitela, dvije opcije su dovoljne da budete nevidljivi kada vam to treba, a vidljivi kada želite. Ove načine skrivanja broja trebaju znati koristiti svi vlasnici mobitela, jer nikada ne znate kada vam mogu zatrebati. Pozivi sa skrivenog broja su vaš osobni način zaštite privatnosti, ali sjetite se da i vaši napadači i zlostavljači sigurno znaju za ove mogućnosti i koriste ih. Kako sakriti broj mobitela, kolikogod vi njih zbunjivali skrivenim brojem, najbolje je takve osobe i njihove pozive trajno blokirati i maknuti se od ljudi loših namjera i manira.

Tagovi: