Kako provjeriti radni staž

Financije

Kako provjeriti radni staž

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.11.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako provjeriti radni staž? Isprintajte svoju potvrdu.

Provjera radnog staža najviše je potrebna kada se prijavljujemo na novi posao. Da bismo imali potvrdu o radnom stažu koju šaljemo na natječaj za posao, potrebno ju je zatražiti. Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje nadležno je za ovakve stvari, baš kao i za sve druge koje se tiču osiguranja. Ukoliko Vas zanima koliko vremena ste bili u obveznom osiguranju, tu potvrdu također tražite na HZMO-u. Kako provjeriti radni staž? Otiđite na stranice Zavoda za mirovinsko, kliknite na česta pitanja, zatim potražite ona pitanja koja se tiču staža. Putem sustava e-Građani zatražite svoju potvrdu. Ukoliko želite fizički dobiti informacije o svom radnom stažu, možete to dobiti tako da osobno otiđete u HZMO i zatražite svoje papire. Kako provjeriti radni staž? Putem sustava e-Građani moći ćete saznati odgovore na sva pitanja koja se tiču osiguranja, radnog staža i Vaših prava kao obveznog osiguranika. Zatražite sve informacije na jednom mjestu – u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje.

Kako provjeriti radni staž? Posjetite službene stranice e-Građani

Radni staž nećete moći provjeriti u bazi podataka na stranicama gov. hr odnosno e-Građani. Ova informacija dostupna je jedino putem potvrde o radnom stažu gdje su priloženi svi Vaši prošli radni odnosi. Kako provjeriti radni staž? Posjetite stranice e-Građani i pratite gorenavedene upute. Radni staž možete provjeriti i odlaskom fizički do HZMO-a gdje ćete zatražiti opet istu potvrdu. Od 2013. cijeli sustav počeo se digitalizirati kako bi građani mogli lakše doći do željenih informacija. Prijavite se u sustav, zatražite potvrdu i dočekajte ju na željenoj adresi. Kako provjeriti radni staž onda kada ne možete u sustav? Otiđite fizički do HZMO-a. Provjera radnog staža obuhvatit će sve Vaše prošle radne odnose, kao i onaj trenutni. Trenutni će biti posebno naglašen te će navedeni datumi biti samo oni kada ste počeli raditi, a kraj će ostati prazan – time se i potvrđuje da ste i dalje u tom odnosu. Provjerite svoj staž lako i jednostavno!

Kako provjeriti radni staž samostalnog uplatitelja?

Oni koji su prešli na status samostalnog uplatitelja mogli bi se iznenaditi da im vremenski period za takvo obavljanje posla nije upisano u radni staž. Kako provjeriti radni staž za obavljanje samostalne djelatnosti? U ovom slučaju, osiguranik je dužan poslati zahtjev za upis staža koji se šalje u HZMO. Građani tada dobivaju od HZMO-a posebnu potvrdu koja dokazuje radni odnos. Kako provjeriti radni staž? Radni staž možete provjeriti slanjem zahtjeva odnosno putem sustava e-Građani. Staž za obavljanje samostalnog rada posebno se upisuje u e-radnu knjižicu, a takvi radnici šalju zahtjeve za priznavanjem takvog staža također preko HZMO-a. Provjera radnog staža zapravo nije direktno objašnjena putem stranica hrvatske vlade već su navedene informacije ih kojih se može zaključiti kako provjeriti svoj radni staž. Kroz potvrdu o radnom stažu dobivate željene informacije, premda je to predstavljeno kao potvrda potrebna za prijavu na novi posao ili na nekakav natječaj. Ipak, onaj tko želi provjeriti staž u tom naumu će i uspjeti.

Tagovi: