Kako provjeriti ovrhe

Financije

Kako provjeriti ovrhe

Zatraži brzi kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:16
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li kako provjeriti ovrhe?

Ako ste pod ovrhom ili vas zanima da li je netko pod ovrhom, vjerojatno želite znati kako provjeriti ovrhe, tj. kako saznati vodi li se ovrha protiv neke osobe, koji je redoslijed naplate i tome slično. Na samom početku, čim FINA zaprimi osnove za plaćanje, ona će obavijestiti ovršenika o takvoj zaprimljenoj dostavi te će mu dati na znanje koliki je ukupan iznos duga.

Dakle, ako ste u opoziciji ovršenika, kao što vidite, osnova za plaćanje zajedno s iznosom duga i svim relevantnim informacijama će stići na vašu adresu. To znači da ćete sve glavne informacije o ovrsi koja se vodi protiv vas saznati na vrijeme. Ako vam ipak neke informacije nisu poznate, sve detaljne informacije možete provjeriti na stranici e-Blokade. Upravo je to mjesto na koje prvo trebate otići ako vas zanima kako provjeriti ovrhe. Informacije o ovrsi možete provjeriti i u osobnom korisničkim pretincu u sklopu sustava e-građani.

Evo kako provjeriti ovrhe brzo i jednostavno

Ako vas je strah da li se protiv vas vodi kakva ovrha, informacije o tome možete provjeriti na jednostavan način. Naime, sve informacije o ovrhama su građanima javno dostupne putem sustava e-građani, odnosno na aplikaciji e-blokade. Ako pristupite navedenim aplikacijama nikada se više nećete pitati kako provjeriti ovrhe.

Naime, na tom sustavu se nalazi očevidnik neizvršenih osnova za plaćanje. FINA svim ovršenicima preporučuje da preuzmu detaljnije pojašnjenje svih dokumenata i podataka koji se tiču ovršenika, i to upravo preko Očevidnika. Iako se radi o nelagodnom procesu jer ćete se možda suočiti s nekim neugodnim dugovima koje vas terete i na koje teku kamate, mislimo da ćete se složiti da je bolje informirati se i suočiti se s istinom nego se pitati kako provjeriti ovrhe cijelo vrijeme i odgađati taj trenutak. Stoga, da otklonite sve svoje nedoumice te da se uspješno izvučete iz dugova, E-Građani i E-blokade su mjesta na kojima trebate potražiti pomoć.

Saznajte kako provjeriti ovrhe putem interneta brzo i jednostavno

Sustav e građani je olakšao život građana kada su u pitanju razni birokratski zahtjevi poput izdavanja potvrde o nekažnjavanju, obavijesti o otvorenom bolovanju, pa tako i informacija vezanih za ovrhu. Ako se pitate kako provjeriti ovrhe, e građani su mjesto od kojeg trebate krenuti. Uz pomoć nekoliko klikova možete pristupiti ovom sustavu iz udobnosti vlastitog doma i saznati sve relevantne informacije koje vas zanimaju. Da biste se prijavili u sustav i saznali kako provjeriti ovrhe, možete iskoristiti bilo koju od vjerodajnica na listi putem kojih će se utvrditi vaš identitet.

Npr. preko mTokena FINE ili preko bankovne kartice možete se ulogirati u ovaj sustav. Zatim u korisničkom pretincu morate pronaći stavku koja se odnosi na ovrhe i tamo će vam se nalaziti sve relevantne informacije. Točnije, pronaći ćete informacije o iznosu duga, osnovi za plaćanje, vjerovniku itd. Za sve informacije ili pravnu pomoć koja vam je potrebna izvan spomenutih obavijesti, najbolje je da se posavjetujete sa svojim odvjetnikom.

Tagovi: