Kako pronaći osobu po broju mobitela

Kako pronaći osobu po broju mobitela

Znate li kako pronaći osobu po broju mobitela?

Vjerojatno vam se nekada u životu dogodilo da vas je na mobitel nazvao nepoznati broj a da ne znate čiji je. Neugodno vam je nazvati nazad, a opet želite saznati o kome je riječ. Možda ne treba tomu biti slučaj, već vas iz bilo kojeg drugog razloga zanima kako pronaći osobu po broju mobitela. U nastavku ćemo probati odgovoriti na to pitanje. Morate znati da taj postupak nije lagan, jer donošenjem novog zakonodavstva, točnije EU Direktive zvane GDPR, pa zatim i zakona o zaštiti osobnih podataka, odgovor na pitanje kako pronaći osobu po broju mobitela je teže dati danas nego što je bilo nekad. Krenimo od najočiglednijeg načina. Podatke o vlasniku mobitela čiji broj ne znate možete dobiti u komunikacijskim centrima u kojima je vlasnik mobitela preplaćen. Naravno, centri vam neće sami od sebe dati te podatke već ćete ih morati prevariti i na neki način nagovoriti da vam daju te podatke.

Evo kako pronaći osobu po broju mobitela!

Osim poziva komunikacijskom centru, postoji još načina kako pronaći osobu po broju mobitela. Kao što smo rekli, komunikacijski centri u kojima je dotični neznanac preplaćen vjerojatno vam neće htjeti dati podatke o svom klijentu jer ih i zakon obvezuje na čuvanje privatnosti. Ne brinite, to nije jedini način kako pronaći osobu po broju mobitela. Postoji jedan puno primitivniji i jednostavniji, ali moguće i učinkoviti način. Nazovite tu osobu sa skrivenog broja i slušajte tko će se javiti. Možda već jednostavan pozdrav "Molim? " vam otkrije o kom je riječ. Možda ćete pak trebati provesti više vremena u razgovoru s tom osobom, pretvarajući se da ste neko drugi (npr. agencija koja provodi ankete). Možete probati zamoliti vašeg prijatelja da odradi taj poziv ako je vas strah da vas dotična osoba možda ne prepozna po tonu glasa. Isto tako, ako se taj ne znanac odbija javiti na poziv nepoznatog broja, uvijek možete probati nazvati osobu s nekog mobitela tj. broja koji više ne koristite.

Ovo su načini kako pronaći osobu po broju mobitela!

Ako ni prva ni druga tehnika nije koristila, točnije ako ni poziv komunikacijskom centru ni poziv osobi sa skrivenog broja nije otkrio identitet osobe koja vas zanima, i dalje postoje rješenja kako pronaći osobu po broju mobitela. Ako vam je zaista stalo da otkrijete o kome se radi a ujedno imate i raspoloživa financijska sredstva, možete angažirati privatnog istražitelja ili hakera. Budite sigurni da će ti profesionalci znati kako pronaći osobu po broju mobitela. Istina je da će takav postupak biti skuplji ali će rezultirati uspješno. Isto tako, postoje tzv. sleuth web stranice. Njihovi vlasnici, također uz naknadu ali dosta nižu od naknade koju ćete platiti privatnom istražitelju, nude da pronađete željenu osobu u svega par minuta. Naravno, najprije proučite recenzije takve web stranice i znajte da se radi o pouzdanom pružatelju usluge. Ako vam se stranica pokazala korisnom, slobodno i vi ostavite recenziju kako bi budući korisnici bili sigurniji da je to pravi odabir.


Tagovi: