Kako privući ženu – Osvojite žensko srce

Ljubav i veze

Kako privući ženu - Osvojite žensko srce

Što svaka žena želi?

Mnogi muškarci imaju mišljenje kako moraju biti najbolja verzija sebe kako bi osvojili ženu. Zgodni muškarci svakako privlače žene, no pretežito samo na fizičkoj bazi. Žene vole status, moć i osobnost – i upravo je to potrebno ako želite osvojiti njeno srce. Što svaka žena želi? Muškarca koji zna što želi – Samopouzdanje je mnogim ženama najprivlačnija stavka kod muškarca. Ovdje se ne misli na izgled, već na sami pogled na život. Jaki i odlučni muškarci daju dojam sigurnosti, a upravo to svaka žena želi.

Muškarca koji se trudi – Nitko nije idealan, i žene to najbolje znaju. Upornost je kvalitetna vrlina, i upravo zato je ona poželjna kod muškaraca. Muškarac koji će se sam potruditi nešto popraviti uvijek će biti više privlačniji od onoga koji će pozvati majstora. Muškarca koji je na zemlji – Stabilan, uravnotežen, smiren s obje noge na zemlji i glavom na ramenima, muškarac koji će promisliti prije nego nešto napravi, upravo to žene žele.

Što žena traži u muškarcu?

Osvajanje žene kreće od vas samih. Ako želite da vas žena primijeti i da vam šansu, tada je potrebno na umu imati navedeno: Ne zamarajte se pretjerano s izgledom – Da, filmske zvijezde su privlačne, no većina žena ne traži isklesano tijelo i određenu boju kose ili očiju kako bi se zaljubile. Ženama su privlačni normalni muškarci koji su svjesni svog izgleda, samopouzdani, muškarci koji znaju voditi brigu o sebi. Ne morate imati debeli novčanik – Stvara se dojam kako bogati i moćni muškarci imaju sve što požele, no prave žene se ne mogu kupiti. Poželjno je da je muškarac svjestan svojih financija i da zna s novcima, no današnjim ženama novac nije najbitnija stavka.

Budite sretni i nasmiješeni – Iskren osmijeh i vedar duh privući će svaku ženu. Ovakav muškarac odaje dojam da se zna zabavljati, da je duhovit, da voli život. Budite samopouzdani i recite što mislite – Iskrenost je također vrlo cijenjena vrlina. Recite otvoreno što želite od života, gdje se trenutno nalazite u životu, prema čemu ciljate. Navedeno će odmah ostaviti određeni dojam i žene će moći procijeniti da li se one uklapaju u vaše planove ili ne.

Što žena ne voli kod muškarca?

Nesigurnost i neodlučnost najviše odbijaju suprotni spol. Žena uvijek želi znati na čemu je s muškarcem, i upravo ovdje može nastati problem kada muškarac ne zna odgovor. Kako bi izbjegli navedenu nesigurnost i neodlučnost, potrebno je da se zapitate sljedeće. Da li se želite zaljubiti i pronaći ženu svog života, ili vam je samo do seksa? Ako želite nešto više, morat ćete se više i truditi, a to znači otvorenost, samopouzdanje i ponekad ranjivost. Samo seks je rijetko kojoj ženi prioritet, stoga pripazite što zaista želite prije nego krenete u osvajanje suprotnog spola.

Da li ste se spremni zaljubiti ili samo želite biti s nekim? Biti zaljubljen znači u potpunosti se posvetiti drugoj osobi i izgradnji veze koja može dovesti do nečeg višeg. Ako niste spremi dati sebe u potpunosti, tada zapravo tražite društvo i možda zabavu. Za kraj je potrebno naglasiti kako nije svaka žena ista i kako postoje malene razlike u željama i očekivanjima od muškaraca. Imajte na umu da se žene osvajaju postepeno, polako i strpljivo.

Tagovi: