Kako privući novac

Financije

Kako privući novac

Zatraži brzi kreditAKCIJA! BESPLATAN kredit za NOVE korisnike do 400 € sa rokom otplate do 30 dana. Bez naknada, jamca i skrivenih troškova. Posudiš 400 € - vratiš 400 €

Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li kako privući novac u 2022 godini?

Novca nikad dosta. Novac nam je svima potreban i uvijek je dobro znati načine kako da se on namakne. U nastavku ćemo vam reći kako privući novac u nadolazećoj 2022. godini. Prvi savjet koji vam možemo dati je sljedeći: da biste privukli novac, morate znati cijeniti novac. Idući put kada novac sjedne na vaš račun, po bilo kojoj osnovi, uzmite trenutak i izrazite zahvalnost za novac koji imate.

Na taj način ćete ga opreznije trošiti. To je osnovni savjet jer ako ne kontrolirate potrošnju, nije bitno naučiti kako privući novac jer ćete ga uvijek potrošiti i na taj način nećete ništa uštedjeti. Stoga, ponavljamo, prakticirajte zahvalnost za novac koji ulazi u vaš život. Tome će vam pomoći i ako počnete voditi evidenciju zarada i potrošnje. Na taj način ćete imati bolji uvid u to kako novac kola u važem životu, te ćete imati jasnu financijsku računicu. To će vam ujedno omogućiti i da se ponašate financijski odgovornije.

Evo kako privući novac

Novac privlači novac. Vjerojatno ste čuli za tu izreku. To potvrđuju i istraživanja. Tako je napravljen jedan eksperiment u kojem je utvrđeno da će ljudi prije posuditi nekoliko eura osobi koja izgleda bogato i kaže im da je zaboravila novčanik, da joj treba za tramvajsku kartu, nego siromahu koji prosi. Upravo iz takve priče možemo izvući pouku o tome kako privući novac.

Ako se ponašate bogato, vaša energija i obrasci ponašanja će privlačiti još više novaca. Kako to postići i na taj način privući novac? Jednostavno, zamislite da ste bogati i tako se ponašajte. Zapitajte se, da sad imam velike količine novaca, kako bi se ponašao, što bi radio? Oblačite se malo ljepše, posjećujte mjesta koja posjećuju bogati, poput ispijanja kava u skupim hotelima ili na golf terenima i sličnim takvim mjestima. To je ukratko jedan od načina kako privući novac. Ne vjerujete? Isprobajte ovu taktiku već danas i vidite kakve posljedice ima.

Evo kako privući novac uz pomoć ovih trikova

Da biste privlačili novac, vaša podsvijest mora biti programirana na stjecanje bogatstva. To znači da uvijek budete otvoreni mogućnosti da novac dolazi vama, neovisno o izvoru. Naravno, neovisno o izvoru ako takav izvor nije nezakonit ili nemoralan. Takvo ponašanje se mora očitovat u svim trenucima vašeg života: od vrebanja akcija za razne proizvode da prođete jeftinije, pa sve do zadržavanja novčića kojeg pronađete na ulici. Sigurno ste čuli za onu poslovicu novčić do novčića, palača. Upravo je to jedan od načina kako privući novac. Strpljivim skupljanjem novca možete puno toga postići.

Konačno, jedan od načina kako privući novac je i da aktivno krenete tražiti alternativne izvore zarade. Internet je mjesto na kojem možete naplatiti razne svoje usluge i talente. Bilo da znate crtati, slikati ili dobro pisati, svaka od tih vještina je naplativa. O programiranju da ne govorimo. Stoga zapitajte se koje vještine posjedujete i probajte pronaći način kako da ih pretvorite u novac već danas!
Tagovi: