Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe

Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe

Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe

Ljubav je nešto za čime mnogi ljudi tragaju, i nadaju se da kada upoznaju novu osobu da je to onaj ili ona pravi i da će moći s tom osobom provesti ostatak svojih života. No, život nije uvijek bajka, i ponekad nam se ne posreći i završimo sa slomljenim srcem i osjećajima. Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe je ponekad jako teško, i iako samo podsvjesno svjesni da osoba nije bila dobra za nas, još uvijek ga ili nju vidimo u dobrome svijetlu i sjećamo se svih pozitivnih stvari koje smo doživjeljeli s tom osobom i zanemarujemo što nam je sve ona ili on napravio ili priuštio.

Zato nam ponekad treba više nego puno vremena da zaboravimo tu osobu i nastavimo dalje s našim životom. Upravo iz ovoga razloga ćemo vam kroz ovaj članak objasniti kako preboljeti nekoga tko nije za tebe te ponovno uživati u životu kao prije!

Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe lako

Prekid veze je nešto što se nitko od nas ne nada, jer se nadamo da će ova veza uspjeti i da smo napokon našli onu pravu osobu za nas s kojim bismo mogli izgraditi zajednički život i čak osnovati svoju malu obitelj. No, nije sve uvijek kako si mi zamislimo i dođemo do točke veze gdje jednostavno više ne funkcionira i emocije nestaju te se dogodi prekid veze. U većini slučajeva moramo prekid napraviti za naše dobro, iako nam je teško. Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe je puno teže nego prekinuti vezu, jer ovdje sami prolazimo kroz to i treba puno vremena dok nam sve sjedne i dok se naviknemo na samački život opet.

Razlog zbog čega nam to teško pada jer smo mislili da je on ili ona bio taj, i često u tom periodu se prisjećamo svega dobroga što smo postigli s tom osobom, što nam uzrokuje još više boli i patnje za njim ili njom. Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe lakše, bitno je da pokušate bivšu ili bivšeg izbaciti iz svojih misli, odnosno udaljiti vaš um da luta u tim sjećanjima, te da zaposlite svoj um s nečim drugim. Bavljenje s hobijima je najbolji način kako da se oporavite i kako da vam bivša ili bivši prestane se pojavljivati u vašim mislima.

Saznajte kako preboljeti nekoga tko nije za tebe

Korisni savjeti za kako preboljeti nekoga tko nije za tebe je da prvo i najbitnije je da shvatiš da je došao končani kraj i da viši nisi dio njegovog ili njezinog života, odnosno nisi dio te priče više. Ovo je krucijalni dio oporavka nakon prekida veze da prihvatiš novu činjenicu.

Najgore što većinu uhvati nakon prekida je da idealiziramo svojeg bivšeg odnosno bivšu i ne vidimo ono loše, stoga je bitno da se prisjetimo sve negativno i loše što smo s njim ili njom doživjeli. Kako preboljeti nekoga tko nije za tebe je da maknete sve što ima veze s vašim bivšim ili bivšom. Bilo da su to darovi, fotografije i nešto drugo, maknite kako vas ne bi vraćalo natrag u prošlost i podsjećalo na tu osobu. I za kraj, pričajte o tome, jer kroz razgovor ćete moći skinuti teret s leđa te se lakše nositi s prekidom prošle veze.


Tagovi: