Kako preboljeti nekoga sa kim nisi ni bio

Kako preboljeti nekoga sa kim nisi ni bio

Kako preboljeti nekoga tko vam ne uzvraća ljubav

Emotivna patnja zbog neostaverinih ljubavi može biti dublja i trajati duže neko traume raskinutih veza ili čak razvoda brakova i to samo zato jer niste dobili priliku ni pokušati ostvariti zbližavanje za kojim žudite. Tiha patnja ljude može emotivno potpuno paralizirati. Kako preboljeti nekoga tko vam ne uzvraća ljubav, nekoga za koga možda ni ne postojite, nije lako, ali je moguće i ako spadate u skupinu tihih patnika, trebali bi što prije učiniti sve da krenete dalje sa životom.

Neuzvraćene ljubavi vas drže u čekaonici života, u predvorju tišine u kojem caruju samo vaše zaljubljene misli. Kako preboljeti nekoga tko vašu tugu ne vidi, kao prvo, razbijte tu tišinu, pokažite osjećaje, otvoreno porazgovarajte. Ako vaša ljubav ne bude prihvaćena, bar ćete imati konkretan razlog za patnju i brže ćete se oporaviti, to je poput postavljanja dijagnoze, kad znate uzrok te boli, možete je i liječiti i uspješno izliječiti. I znat ćete da niste vi odustali i nemate što sebi predbaciti.

Kako preboljeti nekoga tko ni ne zna da ste se u njega zaljubili

Ako netko ne zna da stanuje u vašoj glavi i vašem srcu ne može biti kriv i čemu se obda pitati kako preboljeti nekoga tko ni ne zna da ste se u njega zaljubili, to nema nimalo smisla. Nisu vam on ili ona slomili srce, sami lomite svoje srce i ako ne možete pokazati emocije jednostavno se distancirajte od izvora svoje patnje. Čak da osoba zbog koje patite pogodi o čemu se radi, vaš patnički izraz neće biti privlačan.

Ne slijedite tragove svoje simpatije po društvenim mrežama, radije ju izbrišite sa liste prijatelja nego da mozohističkim špijuniranjem sami sebi nabosite bol. Ne idealizirajte svoje simpatije, jer kako preboljeti nekoga tko je tako izmaštano savršen i kako ćete se onda zaljubiti u ikoga realnog i stvarnog kraj takvog nerealnog bića. Premjestite fokus na druge stvari, družite se s ljudima na koje niste emotivno fiksirani, nađite neki hobi, nove prijatelje, zaokupirajte se bilo čim posve novim u vašem životu.

Kako preboljeti nekoga, više se posvetite novim poznanstvima

Kroz svačiji život stalno prolaze neki novi ljudi, a često slučajni prolaznici nekome postanu životni suputnici. Kako preboljeti nekoga, više se posvetite novim poznanstvima i tim slučajnim susretima koji često ispadnu znakoviti i sudbonosni. To ne znači da u svakome trebate gledati potencijalne partnere, ali vam daje priliku da uočite i prepoznate osobu koja vas stvarno želi. Ako i vi tu osobu poželite na isti ili sličan način, to je prvi znak preboljevanja neuzvraćene ljubavi.

Na putu kako preboljeti nekoga tko i nije želio biti naš treba puno strpljenja, svako iscjeljivanje je proces koji traje i ne može se ničim požuriti. Stari osjećaji možda neće nestatiti, ali će se promijeniti i to će promijeniti vas i zacijeliti vaše ranjeno srce. Olakšajte sebi iscjeljenje, riješite se svih stvari koje vas podsjećaju na tu osobu, ne idite na mjesta gdje znate da ćete je susresti, poštedite sebe novih boli da bi lakše preboljeli stare patnje. Prihvatite da tako mora biti.


Tagovi: