Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega

Kako povećati svoj penis

Znanost

Kako povećati svoj penis

Znate li kako povećati svoj penis?

Jedno od pitanja koje si gotovo svaki muškarac postavi je kako povećati svoj penis? Nikad dovoljno velik – rečenica je koji će mnogi muškarci reći, iako se žene koje u konačnici s time žele impresionirati ne bi nužno složile s tim. Mnoge web stranice će tvrditi da baš one znaju tajnu za muškarce koje zanima kako povećati svoj penis. Stoga, uđimo u tu materiju koja zanima mnoge. Metode koje pouzdano djeluju kada je u pitanju povećanje penisa su operativni zahvati i kirurške metode produljivanje. Danas su poznata dva operativna zahvata: elongacija penisa (produljivanje) i augmentacija penisa (zadebljivanje). Elongacija se sastoji od presjecanja tzv. suspenzornog ligamenta u penisu te se tom metodom može povećati za najmanje 2 a ponekad i za 5 centimetra. U seksualni odnos se muškarac ne bi trebao upuštati narednih 6 tjedana nakon operacije. Neželjena strana ovog zahvata je ta da, s obzirom da ne postoji više ligament koji penis drži uspravo, penis će drugačije stajati, te muškarci koji su prošli operaciju će reći da im je penis “nestabilan”.

Kako povećati svoj penis uz pomoć ovih koraka

U prethodnom smo poglavlju spomenuli da jedan od načina kako povećati svoj penis jest svakako operativnim zahvatom, tzv. elongacija penisa, putem koje možete dobiti i do 5 centimetara. Ipak, razumljivo je da operacija oko toliko osjetljivog područja nije nešto što bi vam se moglo činiti primamljivim, neovisno o silnim obečanim centimetrima. Dapače, odvratiti će vas i podatak da čak 30 % operiranih muškaraca nije zadovoljno rezultatom! Postoji i mali rizik da se nakon operacije pojavi impotencija, ili pak gubitak osjeta u određenom području penisa. Stoga ne čudi ako se pitate kako povećati svoj penis putem alternativnih metoda koje ne podrazumjevaju operaciju. Jedna od takvih metoda koje možda djeluje je tzv. vakuumska pumpa tj- pumpa za povećanje spolovila. Spomenutom pumpicom se isisava zrak iz tzv. zvona što tjera penis da se ukruti. Penis će pod tim pritiskom poprimiti veći oblik, ali takvo djelovanje je nažalost privremeno. Isto tako, pumpica se ne smije koristiti dulje od 20 minuta da se kapilare u penisu ne bi oštetile.

Alternativne metode kako povećati svoj penis

Budući da je pitanje kako povećati svoj penis izazivalo zanimanje kroz dugi niz godina, javile su se razne metode koje jamče da su baš one ispravne da se željeno povećanje penisa postigne. Jedna od najstarijih metoda poznatih u čovječanstvu jest istezanje penisa pomoću utega. Tu metodu su prakticirala već neka afrička plemena prije vjerovali ili ne više od 2000 godina. Ova metoda se izvršava na način da se za jedan kraj priveže uteg a da se na drugi kraj pričvrsti spolni ud pomoću čvora koji obično završava nakon glavića. Penis za ovu vježbu treba biti u erekciji te se penisom uteg podiže. Tom metodom se pojačava snaga i izdržljivost penisa što može dovesti i do manjeg povećanja volumena penisa. Međutim, isto tako može voditi do brojnih negativnim posljedica poput oštećenja živca, impotencije, kronične boli, trajnih ožiljaka i sl. Ako se pitate kako povećati svoj penis privremeno jer imate problema s erekcijom, tablete za potenciju su uvijek dobro rješenje za vas!

Tagovi:

Potencija.net

Najbolji proizvodi za potenciju i erekciju

  • dugotrajan seks
  • čvrsta i jaka erekcija
  • više sperme
  • veći libido
  • proizvodi za nju i njega